28 Nisan 2024 Pazar

‘Müzikte engel yok’ dedi şarkı çıkardı

‘Müzikte engel yok’ dedi şarkı çıkardı

Isparta

HABER/Gizem SARIKAYA- Isparta’da doğuştan yürüme engeli bulunan 30 yaşındaki Muammer Emre Gökgöz, söz ve müziği kendisine ait olan ‘Sensiz Kalayım’ adlı şarkısını çıkardı.

Isparta Belediyesi’nde Engelli Koordinasyon Birim Sorumlusu olarak çalışan Gökgöz, engelsiz hayata dair çalışmalar yaptığını ve engelli bireylerin sesini duyurmak istediğini söyledi. Müzik dünyasına 2012 yılında adım attığını belirten Gökgöz açıklamasında; “Doğuştan yürüme engelli olmamın sebebiyle engelsiz hayata dair çalışmalar yapmaktayım. Profesyonel mecra denilen kısma geçiş yapmak istedim. Hayatın hiçbir noktasında engel olmadığını biliyoruz zaten. Bu müzikte de olmasın dedim. Kendi sözlerini yazdığım, altyapısını yaptığım söz müziği bana ait olan ‘Sensiz kalayım’ adlı parçayı profesyonel bir ekiple çekimlerini ve hazırlığını yaptık. Nasip olursa 23 Şubat Cuma günü saat 18.00’de Youtube’da yayınlanacak. Tabi onunla birlikte bütün dijital platformlarda yayınlanacak. Engelsiz müziğin adını koyacağız” dedi.

ENGELSİZ MÜZİĞİ ISPARTA’DA BAŞLATTIK

Muammer Emre Gökgöz, 2022 yılının aralık ayında şarkısının sözlerini yazdığını ve 2 yıl sonra klip çekimlerine aşladığını söyledi. Klip çekimi sürecinde yaşadığı zorluklardan bahseden Gökgöz, yakınlarının kendisine destek olduğunu belirtti. Engelsiz müziği Isparta’da başlattığını ve çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Gökgöz, açıklamasında; “Bu süreç içerisinde tabi ses kayıtlarını nasıl yapacağım, çekimleri kimler yapacak? Kafamda birçok kuşku vardı. Ama bir yola başladığın zaman, ‘başlamak bitirmenin yarısıdır’ derler ya başladım. Sağ olsun eşim, dostum, arkadaşlarım hep gönüllü oldular. Bana destek oldular. Ses kayıtlarıyla başladık. Çok güzel bir çekim yaptık. Klipte, engelli bir bireyin tek başına kalmayacağını, hayatının hiçbir noktasında aslında yanındaki bireye bağlı olamayacağını anlatmak istedim. Yani şöyle söyleyeyim ben hayatımı yazan biriyim. Bundan önce de 2021 yılında da ‘Engel yok’ adlı çalışmamı yayınlamıştım. Orada kendi hayatımın tamamen engelli bölümünü yazmıştım. Bu parçada da biraz aşk hayatı, biraz hayatla ilgili öğütler vererek güzel bir şekilde devam etmek istedim. İnşallah siz dinleyicilerin beğenisi güzel olur. Cidden zor bir süreç oldu. Klip çekerken o saatler, sonrasında yürüdüğüm yerler, ses kayıtlarını alırken stüdyoya çıkılacak merdivenler beni çok zorlasa da baktım gördüm ki; çok farklı bir dünya var. Evet engelsiz bir müzik var, engelsiz bir hayat var.  Buna Isparta’da şehrimizde başladık. Klibi burada çektik. Bundan sonra parçalarımız, çalışmalarımız olacak. Nasip olursa Mayıs-Haziran aylarında yeni bir çalışmayla devam edeceğiz. Sonrasında durmayacağız. Bu süreçte bana destek olan başta yakın çevrem olmak üzere herkese teşekkür ederim. Hayatın hiçbir noktasında engel yok, müzikte de engel yok. Ondan dolayı biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi ki sizlerin de bize destek vermesi gerekiyor. Siz destek verirseniz, biz her zaman olacağız” şeklinde konuştu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Genç Yalvaçlılar Derneği

25 Şubat 2024 Pazar 10:15

Kardeşim hayırlı olsun. Çok beğendik

112 Hasan

24 Şubat 2024 Cumartesi 12:37

Emre kardeşim çok güzel olmuş. Tebrik ediyorum.

Erhan sayılır

24 Şubat 2024 Cumartesi 10:55

Mükemmel olmuş yüreğine sağlık kardeşim devamını bekliyorum

osman kınay

24 Şubat 2024 Cumartesi 10:32

tebrik ederim

Ispartalı

24 Şubat 2024 Cumartesi 09:14

Tebrik ederim abii , ağzına yüreğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR