27 Nisan 2024 Cumartesi

Zafer’e, ‘Yapılamayanların Yapılması için Hakan Oran’

Zafer’e, ‘Yapılamayanların Yapılması için Hakan Oran’

Isparta

Isparta’nın tam manasıyla hizmet alamayan mahallerinden olan Zafer Mahallesi’nde Gazeteci Hakan Oran muhtar adayı oldu. Bugüne kadar yapılamayanların yapılması için kolları sıvadığı ifade eden Oran: ‘Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği Zafer Mahallesi, artık hizmet alacak’ dedi.

Zafer’e, ‘Yapılamayanların Yapılması için Hakan Oran’

Isparta basınının tanınan ve sevilen isimlerinden olan Hakan Oran Zafer Mahallesi’nden muhtar adayı oldu. Meslek hayatında sürdürdüğü başarısını mahallesine de taşımak isteyen Oran, bugüne kadar elde ettiği bilgi ve birimi bundan sonra mahallesi için harcamayı hedefliyor.

Zafer Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Oran, yapılamayanları yaptırmak için çıktığı muhtarlık yarışında mahallenin hizmet alabilmesi için her kapıyı çalacağını ifade etti. Muhtar adayı Hakan Oran, adaylar arasında ezber bozan çıkışlara da imza attı.

İlimiz genelinde her mahallede nerdeyse onlarca muhtar adayının çarpıştığı seçimlerde inanılmaz vaatler verilirken Zafer Mahallesi Muhtar adayı Hakan Oran, kendisinin uç vaatlerinin olmadığını, olaya tamamen gerçekçi baktığını belirtti. 

Zafer Mahallesi Muhtar adayı Hakan Oran açıklamasında,‘ Mahallemde ve diğer mahallelerde birçok aday inanılmaz vaatler vererek oy toplamaya çalışıyorlar. Benim böyle vaatlerim yok. Seçilen muhtarın görevi mahalle halkının isteklerini gerekli mercilere ileterek hizmet gelmesini sağlamaktır. Muhtar, mahallenin birliğini, düzenini ve ne ihtiyaçsa onları yapabilmek için çalışmalıdır. Ben ve ekibim çıktığımız bu meşakkatli yolda, mahallemiz için ne gerekiyorsa köprü vazifesi görerek işleri ivedilikle çözmek için yola çıktık’ dedi.

Zafer’e, ‘Yapılamayanların Yapılması için Hakan Oran’

SINIRLARI DAHİLİNDE SOSYAL TESİSİ OLMAYAN TEK MAHALLE

Zafer Mahallesi ilimizin en çok göç alan mahallelerinden biri olmasına rağmen sınırları dahilinde sosyal tesisi olmayan mahalleler arasında yer alıyor. Muhtar adayı Hakan Oran’da, seçildiği takdirde mahalleye yeni bir sosyal tesis kazandırmak için kendisine hedef koyduğunu belirtti. Zafer Sosyal Tesisinin Fatih Mahallesi sınırları dahilinde olduğunu vurgulayan Muhtar Adayı Oran, “Bizim mahallemiz yıllarca üvey evlat muamelesi görmüştür. Komşumuz Fatih Mahallesine her türlü destek ve imkanlar sağlanırken Zafer mahallesine bir çivi dahi çakılmamaktadır. Gazetecilik mesleğimden kazandığım tecrübemle Zafer Mahallesi’ni bir üst lige kısa sürede çıkartacağım’ dedi.

Zafer’e, ‘Yapılamayanların Yapılması için Hakan Oran’

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ZAFER ŞENOL

20 Mart 2024 Çarşamba 08:00

BAŞARACAĞINA İNANIYORUM BU GÖREVE EN ÇOK LAYIK OLAN İSİM ALLAH CC YOLUNU AÇIK EYLESİN İNŞALLAH ZAFER HALKI KARARINI HAKAN ORANDAN YANA KULLANIR VE HAK ETTİĞİ YERE GELİR..

Murat Akgün

19 Mart 2024 Salı 20:40

Bu işi laiki ile en güzel şekilde yapacağından hiç şüphem yok mahallen seninle birlikte hizmetin en güzelini alacak sen her kuruma köprü olacaksın zorlukların üstesinden geleceksin kardeşim şimdiden hayırlı olsun başarılar dilerim

İspartali

19 Mart 2024 Salı 18:29

Başarılar yolun açık olsun

Isparta sevdalısı

19 Mart 2024 Salı 14:41

Hakan oran kırmızı çizgimizdir nokta

MAHMUT ORAT

19 Mart 2024 Salı 11:54

ADAM GİBİ ADAM. BAŞARILAR DİLİYORUM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR