27 Nisan 2024 Cumartesi

Yusuf Ziya Günaydın basın bayramını kutladı

Yusuf Ziya Günaydın basın bayramını kutladı

Isparta

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Yusuf Ziya Günaydın, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı. 

Günaydın kutlama mesajında, ''İşini düzgün yapan, kalemini satmayan gazeteci her zaman memlekete fayda sağlar, katkı sunar. Onlar bizim daima gözümüz, kulağımız ve sesimiz olup, dünyada ve ülkemizde olan biteni bize getirip,Ispartamızda olan biteni tüm Türkiye ye dünyaya ulaştırmak gibi kutsal bir vazifeyi ifa ediyorlar. O yüzdendir ki onlara sahip çıkmak, çalışma şartlarını iyileştirmek memleket sevdalısı her bireyin vazifelerindendir. Başta yerel basımımızın güzide temsilcileri olmak üzere tüm basın camiasının 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum'' ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Recai

25 Temmuz 2023 Salı 09:27

75 yaşından sonra ne beklenirki bırakın artık gençlerin önünü açın git sen torunlarını sev

Ercan

24 Temmuz 2023 Pazartesi 22:40

Bende geçen seçim desteklememiştim ama temizlik altyapı ve asfalt konusunda nekadar başarılı olsuğunuzu yokluğunuzda fark ettik. İnşallah Aday olursanız oyumuz sizedir.

Konyalı

24 Temmuz 2023 Pazartesi 20:46

Geçen seçim size karşı taraf almıştım veGeçen sene olan kar yağışının ardından yetkililerin yapacak bir şey yok dediklerinde yanlış tarafta olduğumu anladım.Saygılarımla Yusuf bey.

Selçuk

24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:34

Seçim yaklaşıyorya 3 dönem başkanlık yaptığın 3 tane hizmet yaptın yeter artık

ZALİM

24 Temmuz 2023 Pazartesi 17:32

Bu ara çok gözükmeye başladı. Şeçim yaklaştı. day mı ne?

enes

24 Temmuz 2023 Pazartesi 16:35

Isparta'da AK partimiz ve MHP ittifak yaptı. Kesinlikle Ak parti aday çıkarmayacak çıkarsa da kazanamayacak düşük profilli bir aday olacak. Şükrü ve birbirinden kötü,sevimsiz ekibi Ak partinin imajına zarar verdi. İyi parti vs chp kendi iç problemleri var. kesinlikle Yusuf ziya olmayacak genel merkez ağzı yandı söz geçiremeyeceği endişesi var. Osman GÜLAY kesinlikle belediye başkanı olacak. Sözü geçen MHPlileri genel merkez yokluyor,Erdoğan başkan, Nurçin Başkan ip e geçen mhpliler bile arandı

Sathı müdafaa

24 Temmuz 2023 Pazartesi 15:39

Sizin Lozan ile ilgili bir düşünceniz yok galiba. Rahmetli Ali amca yaşasaydı kulaklarını çekerdi. Şöyle derdi "Oğul!...... Türk'ü, Atatürk'ü unutma unutturma".......

Baba adam

24 Temmuz 2023 Pazartesi 14:39

Başkanım gel artık yeter hem personel hem Isparta seni çok özledi Ziya babaaaa

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR