27 Nisan 2024 Cumartesi

Yusuf Ziya Günaydın'dan teşekkür mesajı

Yusuf Ziya Günaydın'dan teşekkür mesajı

Isparta

Isparta eski belediye başkanı ve şu an da MHP Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev yapan Yusuf Ziya Günaydın, Isparta halkına teşekkürlerini sundu.

Yayınladığı mesajda; ''Devlet ve Milletiyle, Her Şeyden Önce Türkiye' diyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli sayesinde aylar öncesinde başlayan MHP'yi karalama operasyonları, sahte anketler suya düşmüştür. 

Milliyetçi Hareket Partisi; ISPARTA İl Genelinde oylarını Yüzde 55 artırmak suretiyle şehrimizin MHP ve kadrolarına duymuş olduğu itimadı ve umudu ortaya koymuştur. Büyük bir fedakârlık ve özveri ortaya koyan MHP ISPARTA İl Başkanımız ÖNDER TOPÇU başta olmak üzere, il yönetimine, tüm İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza ve Ülkü Ocakları İl Başkanımız FURKAN TAMER öncülüğünde gece gündüz demeden çalışan genç kardeşlerimize, Nefsinin sesiyle değil, İmanının gücüyle yanımızda olan bütün dava adamlarına; MHP'ye omuz veren destek olan tüm ISPARTA'lı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bu sürecin cefakar kahramanları adaylarımız HASAN BASRİ SÖNMEZ, SELİM ÖNCEL, AHMET KAYA ve CENNET TOKER'e şükranlarımı sunuyorum.  
Milletvekili Seçilerek Meclise uğurladığımız memleketimize güzel hizmetler yapacağından şüphemin olmadığı HASAN BASRİ SÖNMEZ'e başarılar diliyorum.'' Sözlerinde bulundu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR