27 Nisan 2024 Cumartesi

Yusuf Erdoğan adaylıktan çekildi

Yusuf Erdoğan adaylıktan çekildi

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Kongresi öncesinde adaylığını açıklayan il eski başkanlarından Yusuf Erdoğan adaylıktan çekildi.

Yusuf Erdoğan'ın adaylıktan çekilmesinin ardından CHP İl Başkanlığı için geriye 3 aday kaldı. Kongreye günler kala çekilen Başkan Yusuf Erdoğan; “Önümüzde yerel bir seçim var bu seçimlerde iddialı olabilmemiz için ittifak beklentimiz maalesef İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Afyonkarahisar’da yaptığı konuşma sonrasında sona ermiştir. Yerel seçimlerde CHP kendi adayı ile seçime girecektir. Bu şartlarda Merkez ve ilçelerde olası bir başarısızlığın sorumlusu olmak istemiyorum. Bu nedenle daha önce açıkladığım il başkan adaylığından çekiliyorum' dedi. Yusuf Erdoğan bu süreçte hiç bir adayın yanında yer almayacağını da belirterek tarafsız kalacağını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ercan Taner

15 Eylül 2023 Cuma 23:06

Ali hocamı seçin ama kuradan çikmasin seçim olsun şeffaf antalyalilar olarak destekleriz

Yuh

15 Eylül 2023 Cuma 21:48

Bu da bi ayrı hareket çekiyo

Vatandaş Rıza

15 Eylül 2023 Cuma 20:51

Aman aday olsaydın be.. boyunun ölçüsünü alırdın.. Bu iş Bankası hisselerinin çoğu CHP de oldukça, Kemal Kılıçdaroğlu da başkanlığı bırakmaz, kazanır da, kazanır...ama kendi isteğiyle ayrılırsa, belki... değilse bu delegeler ile kazanması garanti...Yalım Beye de iyi, güzel , dürüst bir insan olmasından dolayı oy verdiler... Isparta da belediye seçimlerini kazanmanız imkansızın ötesinde... belediye meclis üyesi bile zor çıkarırsınız... Cekilmen bir bakıma iyi olmuş, boşa kürek cekmemissin

Aklı Selim

15 Eylül 2023 Cuma 20:34

CHP ittifak yapmayıp kendi adayı ile seçime girince başarısız olacak demek çok talihsiz bir açıklama. Zaten böyle bir kişinin CHP il başkan adayı bile olmaması gerek.

ata

15 Eylül 2023 Cuma 16:26

idealist olmak zor tabi ...

Bak sen neler varmış

15 Eylül 2023 Cuma 16:23

Bak sen,meral aksenerin sözünü dinliyorsunuz demek ki.,siz önce 70 yaşındaki kemalı istifa ettirin,belediye seçimini kazanmak sizin neyinize

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR