27 Nisan 2024 Cumartesi

Yusuf Ekici toprağa verildi

Yusuf Ekici toprağa verildi

Isparta

Isparta’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki Yusuf Ekici son yolculuğuna uğurlandı.

Ekici’nin cenazesi Sav Kasabası merkez camiine getirildi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kasaba mezarlığında toprağa verildi. Cenaze göz yaşları sel oldu aktı.

Kaza gece 01.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 102 cadde üzerinde meydana geldi. Yusuf Ekici'nin kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla attı. Kazada araçta bulunan Yusuf Ekici ile Yağmur Selen Kurtoğlu yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yusuf Ekici yapılan tüm müdahaleler rağmen yaşamını yitirdi. Kurtoğlu’nun ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sait

27 Ocak 2024 Cumartesi 12:54

Arkadan gelen o araba %100 suçlu. Hızla geldiği için durma yerine araya girmiş ve rahmetli de biraz kırınca kaza yapmış. O araç sahibi bulunmalı.

Turan

27 Ocak 2024 Cumartesi 10:02

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. yaralı kardeşimizede Allah şifalar versin

Medet32

26 Ocak 2024 Cuma 20:10

İzlediğim kadarıyla arabayı sıkıştırıyor ve solluyor rahmetli de çarpmamak için manevra yapıyor ve takla atıyor dikkatli izleyin

Trafik Stayla

26 Ocak 2024 Cuma 18:20

Hayatını kaybeden Yusuf Ekici kardeşimizin ailesi olay yerini gören kameraların hepsinin toplatılması için kolluç gücüne başvuru yapın. Zira görüntüler bu işte bir iş var dedirtiyor . Kazaya sebebiyet veren araç hangisi?

Medine

26 Ocak 2024 Cuma 17:05

Hız ve dikkatsizlik sonucu maalesef bu kazalar oluyor. Kederli aileye sabır merhuma Allah'tan rahmet diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR