01 Mayıs 2024 Çarşamba

Yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerimiz son derece mutlular

Yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirlerimiz son derece mutlular

Isparta

Isparta Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek ile Isparta Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Isparta Uluslararası Gül Festivalinin 3.gününde Güneykent Beldesinde gül hasadına katıldı.  

Isparta Uluslararası Gül Festivaline katılmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Isparta Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, Isparta’nın gülüyle meşhur olduğunu söyledi. Gülün en iyi şekilde tanıtımı için festivali büyük bir başarıyla gerçekleştiren Isparta Belediyesi’ne teşekkür eden Özgödek, “Uluslararası misafirlerimiz, halk oyunları ekibimiz var. Onlarla olmaktan da çok mutluyuz. Bundan sonraki senelerde de sizleri aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Isparta Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Uluslararası Gül Festivalinin en önemli etkinliklerinden birisinin gül bahçeleri ziyareti ve gül hasadı olduğunu, bunu da gerçekleştirdiklerini söyledi.  Misafirlerle gül topladıklarına değinen Büyükçulcu, “Gülün turizm açısından ne kadar önemli olduğunu şehre gelen yerli ve yabancı misafirlerimizle bir kez daha görmüş olduk. Bu farkındalığı oluşturmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’in önderliğinde ilimize artı değer sağlayan gülün daha da tanınır hale gelmesi, daha da şehre katma değer sağlaması ekonomimiz ve turizmimizin gelişmesi açısından düzenlediğimiz festivalimize gerek yurtiçi gerekse yurtdışından gelen misafirlerimiz son derece mutlular. Gülü ve Isparta’yı bildiklerini ancak gülün böyle bir ortamda yetiştiğini, farklı değer ve güzelliklere sahip olduğunu ilk kez yaşadıkları için onlar da son derece memnun. Misafirlerimizin memnun olması başkanımızın önderliğinde gerçekleştirdiğimiz festivallerde ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesi oluyor. Bu bağlamda emeği geçen başta belediye başkanımız, valimiz, turizm müdürlüğümüz ve bakanlık yetkililerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Misafirlerimize de şehrimize geldikleri ve bu güzelliği bizimle yaşadıkları için teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyisini, daha güzelini Isparta’mız ve ülkemiz için yapmaya devam edeceğiz” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

05 Haziran 2023 Pazartesi 09:34

güzel festival di.emeğinize sağlık

Elalem

04 Haziran 2023 Pazar 17:28

Acaba biz de onlara misafir olsak ayni ilgiyi görür müyüz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR