01 Mayıs 2024 Çarşamba

Yetiştiricilerin en büyük problemi: Kurt

Yetiştiricilerin en büyük problemi: Kurt

Isparta

Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıdaş, Yalvaç İlçesi Yarıkkaya Köyü Gelincik Yaylasındaki işletmeye ziyarette bulundular. Birlik Başkanı Sarıdaş, üyelerin sorunları olan özellikle Kurt problemi, yayla yolları, su problemi ve yeni projelerini, yerinde anlattılar. 

Ziyarete Yalvaç İlçesi Kaymakamı Haluk ŞİMŞEK, Yalvaç İlçesi Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ali GÜNDÜZ, Isparta Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mehmet KOBUK ve Yalvaç Tarım ve Orman İlçe Müdürü Erhan GÜÇLÜ de katıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

pişik

04 Ağustos 2023 Cuma 08:28

Sağolsun reisimiz domuz avını yasakladı bağ bahçe domuzdan geçilmiyor, dağlara kurt saldılar çoğalsın dediler hayvanlarımız telef oluyor, eskiden kullandığımız ilaç ve gübrenin faturasını tarım ilçeye ibraz ederdik yüzde elli subvansiyon olarak geri ödenirdi, zina eden kadın veya erkek ceza alırda sağolsun zinanın cezası kalmadı. ha Lozan ın süresi doldu **** maddelerin hükmü kalmadı gari, yer altında üstünde ne kadar maden varsa fışkıracak. tanrı reisten razı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR