01 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeraltı esnafının yüzü güldü

Yeraltı esnafının yüzü güldü

Isparta

Isparta Kaymakkapı Meydanı’nda bulunan Yeraltı Çarşısı’nda sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşanıyor. Uygun fiyatları dolayısıyla tercih edilen Yeraltı Çarşısı, esnafın da yüzünü güldürdü.

Yeraltı Çarşı’nda esnaflık yapan 57 yaşındaki Bayram Aycan, Yeraltı Çarşı’sında her yaşa göre kıyafet ve ayakkabı satıldığını söyledi. Fiyatların piyasaya göre yüzde 200 uygun olduğunu belirten Aycan, açıklamasında; “Mağazalardaki ürünlere göre fiyatlarımız çok daha uygun. Bu yüzden vatandaşlar büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Çarşımızda her yaşa göre kıyafet ve ayakkabı satışlarımız mevcut. 100 liraya ayakkabı, elbise satıyoruz. 150 liraya ceket satıyoruz. Şimdi bir ceketin fermuarı bozulsa yapmak için 150 lira ister, biz o fiyata sıfır ceket satıyoruz. Piyasaya göre yüzde 200 uygun fiyatlarımız. Hal böyle olunca satışlarımızda büyük bir artış yaşanıyor. Biz sürümden kazanıyoruz. Arife günü ve bayramın 2. Gününden itibaren de açığız. Ispartalı vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eskilerden

09 Nisan 2024 Salı 13:06

Piyasada para bol, gani ...Harca harca bitmiyor demek... Bankamatik Ler bile 50 lik, 100 Luk vermiyor...Hep 200.....Sonrada sorsan vatandaşa, para yok, yetmiyor, bitmiyor...v,s...dlyor . Piyasada alış veriş yapanlar, elleri dolu dolu gidenler,yurt dışından mı geliyorlar...Hep Isparta merkez de oturanlar.. demek ki para gani...

SPARTAKUS

09 Nisan 2024 Salı 12:35

BAYRAM ÖNCESİ TRAFİKCİLER İYİ DENK GETİRİYOLAR SECİM İNTİKAMI MI ALIYOLAR BİLEMEDİM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR