01 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeni video geldi

Isparta Belediyesi tarafından yapımı devam eden Andık Deresi bölgesinden yeni video geldi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından kente kazandırılacak olan Andık Deresi bölgesinden yeni video geldi. Yapımı devam eden bölgeden zaman zaman tamamlanan bölümleri paylaşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'den yeni bir video daha geldi. 

Isparta Belediyesi, uzun yıllardır atıl durumda kalan ve adeta kaderine terk edilen Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesini şehre kazandırmak için yeniden düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede dekoratif taş duvar imalatları tamamlandı. Oturma alanlarının montajı, zemin kaplama ve diğer çalışmalarda da sona gelindi. Yeni oluşturulan şelalenin yapımı da biterken, çevre düzenlemeleri de bir yandan sürüyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de zaman zaman bölgeden yeni videolar paylaşıyor. Başkan Başdeğirmen'in son paylaştığı video ise bir kez daha merak uyandırdı. 

İŞTE O VİDEO

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

klm

19 Eylül 2023 Salı 16:26

ak partiye oy vermedim vermemde ama bu başkan gerçekten iyi işler yaptı ve yapıyor..

andık deresi

19 Eylül 2023 Salı 09:02

ıspartalı dıye yorum yapmış birde kalkmıs sehrin atıl bir yerini cennet gibi bir ortama cevirmiş halkın hizmetine sunuyorlar belediye baskanlıgı olarak tesekkur edecegi yerde ALLAH RAZI OLSUN DIYECEGİN yerde niye yaptın dıyorsun ekonomik tedbir diyor. belediyenin işi bu zaten sehri daha güzel bir hale getirmek sen ne istiyorsun asıl icraatler diye belediye uzay aracı yapıp seni uzayamı yollasın gittim gördüm cennet gibi bir sosyal alan yapılmıs emegi gecenlere tesekkürler

Ben

19 Eylül 2023 Salı 07:31

Şarapçılara güzel mekan olur içip içip şişe kırarlar suya işerler 1 ay sonra görürüm ben oranın halini

Spartan

18 Eylül 2023 Pazartesi 23:48

lale devri gibi. halk için Halk ekmek yok, sözde yeni otogar çürüyor, sav kokudan geçilmiyor, dolmuş, raylı sistem yok, musluktan su içilmiyor. başkan laler ekiyor, led yakıyor begonit döşüyor. mantığını anlayamıyorum ben

Ispartalı

18 Eylül 2023 Pazartesi 19:21

Şükrü artık led ışık taş döşeme akşap sarmaşık çiçek böcek kirazlıdere andık işlerini bir bitirsende asıl icraatlere gelsen hani seçim geliyor ya . Bir de andığa restoran yaptırıyormuş ne gerek var bu ekonomik krizde yazık günah nerde ekonomik tedbir önlemleri !

Şamil

18 Eylül 2023 Pazartesi 19:05

Bekçi koy oralara yoksa bu kadar emek 3-5 kendini bilmez tarafından 2 günde yok olur....

Vatandas

18 Eylül 2023 Pazartesi 17:26

Millet çocuğuna harçlık veremiyor .borc batağında yüzüyor. Bizim derdimiz andık mi fabrika aç her kes işsiz. İş yok iş. Olanda askeri ücret nasıl geçirelim.dereymis andikmiş netcez biz .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR