27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeni otogar alanının çevre düzenlemesi yapılıyor

Yeni otogar alanının çevre düzenlemesi yapılıyor

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Çünür Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan yeni otogar alanında çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda otogarın yan bölümündeki otopark alanına kilit parke taşı döşeniyor, bağlantı yoluna asfalt dökülüyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki dönemden kalan bir projeyi daha tamamlıyor. Çünür Mahallesi’nde yapımına önceki dönemde başlanan yeni otogar alanının uzay çatı sisteminin kaplanmasının zor olması dolayısıyla projede değişikliğe gidilmiş ve rantabl olmayan çelik konstrüksiyon uzay çatı sistemi sökülerek, yerine düz çatı sistemi üzerine sandviç panel uygulanmıştı. Bu çalışmaların ardından yeni otogar alanının tamamen bitirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihaleyi alan yüklenici firmanın çalışmaları da büyük ölçüde tamamlandı. Otogarın yazıhane bölgesi hazır hale getirilirken, Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından peronlar bölgesi ve alt taraftaki bulvardan otogar istikametine açılan bağlantı yolu asfaltlandı.

Fen İşleri Müdürlüğünce yeni otogar alanında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Otogarın yan tarafında bulunan otopark alanında kilit parke taşı döşeme ile asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Geniş bir alanda devam eden çalışmalarda otomobillerin otogara ulaşımı için yollar oluşturuldu, otopark alanı düzenlendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mahmut

22 Aralık 2023 Cuma 20:44

Bravo darısı şehrimizin başına

Mehmet kılınç

21 Aralık 2023 Perşembe 17:02

Köy garajida taşınsa buraya daha mantıklı olur bence

Isparta Çünür Halktan

21 Aralık 2023 Perşembe 16:50

Aylar öncesinde inşaatı gezme imkanım oldu, oldukça büyük bir alan ve büyük bir kullanım alanı var. Fakat sadece az sayıda peron ve şirketlerin olacağı bir bölüm açılıyor. Bunca yapılan masraflar boşuna mı oldu?Bence hem esnaf için, hem de halk için kalan bölümleri zaman kaybetmeden değerlendirmeleri gerekli olduğunu düşünüyorum.

ARABASI OLMAYAN VATANDAŞ

21 Aralık 2023 Perşembe 14:32

ARTIK OTOBÜS FİRMALARININ SERVİS KOYMASI ŞART BUNCA VATANDAŞ NASIL GİDECEK MERKEZE. AYRICA DAVRAZ - OTOGAR ARASI HAL OTOBÜSÜ HATTI KOYULUR İNŞALLAH..

Işi bilenler b6aska aga

21 Aralık 2023 Perşembe 07:50

Yav hayırdır yeni otogarın omurgasi bitmişti zaten,3 senedir bir kazma dahi vurulmadı,yan gelip yattılar,ne oldu seçime otobus seferleri yapılacak mı???

Garip

20 Aralık 2023 Çarşamba 23:20

Şuraya bi servis ayarlayın taksicilerin eline düşürmeyin milleti. Gece 03.00 gibi otogara gelen gariban adam ne yapacak o soğukta sabaha kadar şehiriçi otobüs saatinin gelmesini mi bekleyecek. Allah aşkına şu otobüs servislerini bi aktif edin şehiriçinde trafiğe falan neden olmuyorlar

Serhat Serhat

20 Aralık 2023 Çarşamba 22:31

Köy Garajı'da buraya taşınsın. İlçelerde ikamet eden bizler için ulaşım çok büyük bir problem

Bilen birisi

20 Aralık 2023 Çarşamba 22:09

Otogar bağlantılı,Çevre yolu da goltas arkasından verilirse, Davraz- Anadolu -modernevler mahallelerinden geçen 142 cadde diye adlandırılan şehir trafiği de önemli ölçüde rahatlar.

Otogara Ulaşım

20 Aralık 2023 Çarşamba 21:17

Otogarın açılmasıyla beraber inşallah halkımız ulaşım sıkıntısı çekmez. Artık her mahalleden gece 11.30'a kadar halk otobüsleri otogar ve üniversiteye çalıştırılır. Bu çok önemli. Kendi aracı olmayan bizler otogara gitmek için özel taksiye yönlendirilmeyiz inşallah. Bunun yanısıra otogar firmalarının yeniden servis koymaları kaçınılmaz bir durum artık. Sayın başkanımız Şükrü bey birde bu konuyu yazıhane sahipleri ile görüşüp Çözüme kovuşturması yerinde bir iş olacaktır diye düşünüyorum.

Yeni otogar

20 Aralık 2023 Çarşamba 21:05

Aslında burası sadece otogar bölümü olarak değilde diğer avm kısmıyla birlikte bir bütün olarak yapılsaydı daha yerinde olacaktı. Şimdi avm-kule ve diğer yerleri Özdilek'e veya Ispartamızın markası olan Iyaş aş'ye verin, onlar orayı bakın nasıl kısa zamanda faaliyete geçiriyorlar. Otogar açıldıktan sonra diğer yerler öyle mezbele bir şekilde kalması hiç olmaz. Otogarlar şehrin gururu ve öncü rehberidir. Dilerim en kısa zamanda orayla ilgili çalışmalarınızda hız kesmeden yapılıp bitirilir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR