28 Nisan 2024 Pazar

Yedişehitler Muhtarı Şamlı Çanakkale Zaferi mesajı

Yedişehitler Muhtarı Şamlı Çanakkale Zaferi mesajı

Isparta

Yedişehitler Muhtarı ve yeni dönem adayı Adem Şamlı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak Çanakkale Zaferi’nin 109. yılını kutladı.

Yedişehitler Muhtarı Şamlı mesajında: “Çanakkale Zaferimizin 109. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Öte taraftan mahalle ziyaretlerini sürdüren muhtar Şamlı, mahalle sakinleri tarafından kendisine ve ekibine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. İlk günkü aşkla mahalle için hizmet etmek istediğini belirten muhtar Şamlı şu açıklamada bulundu: “
Çok kıymetli Yedişehitler Mahallesi sakinlerimiz   sizler  hizmetlerin en güzeline  layıksınız.Mahallemize  yakışır  hizmetlerin gelebilmesi  için  beni ve ekibimi  desteklemenizi bekliyoruz. Hizmette sevdamızın adı YEDİSEHİTLER MAHALLESİ ! Mahallemizde tekrar hizmete  talibiz.Allah  utandırmasın  inşallah desteklerinizi  bekliyoruz, tüm mahalle halkımıza saygılarımı sunarım.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR