30 Nisan 2024 Salı

Yaşlı kadına evinin önünde köpek saldırdı

Eğirdir ilçesi Bağören köyünde yaşayan yaşlı kadını kapısının önünde köpek saldırdı

Isparta

Olay dün akşam saat 21.00 sıralarında Eğirdir İlçesi Bağören Köyünde yaşandı.

İddiaya göre bir çobana ait olduğu söylenen köpek S.M. (64) isimli kadını evinin önünde ısırdı. Çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesiyle yaşlı kadın ambulansla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan S.M. daha sonra Isparta'da bir hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başlattı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Relaks

25 Ocak 2022 Salı 03:52

Merhamet etmezsek Allahta merhamet etmezDurduk yere olmaz bu dunya bu gun kurulmadı gece 12 den sonra o lar heryeri benlenir bolgesine sokmazlar bazi pirensibleri bilmeliyiz hastaliktan kapana kapana iyice millet bir hos oldu hele cocuklar magrada cikmis gi iler sifir sosyal en ufak birseyde kosuyorlar bu da.ir cok kopegi ic gudusel harekete geciriyor yasami tekrarmi oğrenecegiz bilemedim

Vatandas

22 Ocak 2022 Cumartesi 19:22

Kemal sen sokak kopekleriyle ugrasicigina git sapiklarla ugraş.bi hayvan isirdi diye butun kopekler toplaniyorsa cocuklarada erkekler tecavuz ediyor o zaman butun erkekler toplansiz

Ali a

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:26

Sokakata sahipsiz sokağa salinmis köpek istemiyoruz

Savlı

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:19

Benim çocuğuma veya yakınıma saldırırsa sahibinide kopegide gebertirim

ÖNCE İNSAN !!!

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:10

Gelde şimdi sev kediyi köpeği...

Doğruluk

22 Ocak 2022 Cumartesi 16:35

O köyde gol kenarında da başıboş,sözde sahipli birçok köpek dolaşıyor.Yetkililer ilgilenmesi yabancı görünce satıyorlar.Herkes başlıyorsa köpeğini evinin önüne bağlasın..Ceza uygulanmalı o kadın sizin anneniz de olabilirdi.

Köpeği salana ceza şart

22 Ocak 2022 Cumartesi 16:09

Hadi ben senede 1 2 kez gidiyorum doğaya yola çok dert etmiyorum ama sürekli evine işine gitmek zorunda olan insanlar var bu köpeklerce sürekli tehlike atlatan ne uapsın adam kendinimi parçalatsın? Şahsen onların durumunda olsam atardım zehiri zehirlerdim sahip sahip olsa millete saldıran köpeği salmaz 15 senedir köpek beslerim köpeğimi bırak salmayı havlasa içime sinmez millet rahatsız olacak diye ne biçim insanlarsıznız siz?

Köpeği salana ceza şart

22 Ocak 2022 Cumartesi 16:05

Bu tür köpekler toplanılmalı eğer çobanlar yada kmylüler salıyorsa onlara hapis cezası getirilmeli yollarda onların yüzğnden motorla bisikletle geçilmiyor köpek besliyoruz diye salıyorlar yollara gelene geçene saldırıyor bu köpekler besliyorsanız bağlayın lardeşim sahip çıkın köpeğinize devlette birşey yapmıyor sahiplerde sonra ağlıyolar benim köpeğimi zehirlediler vurdular diye az bile esasında seni zehirlemeleri lazım köpeği değil!

Mahoni

22 Ocak 2022 Cumartesi 16:04

Dün halk TV de biri bağırıp duruyordu öyle insanlar varken doğruyu bulmamış çok zor köpek insanı issirirsa haber değeri yoktur ama insan köpeği issirirsa kıyamet kopar hükümette bu gürültüye yelken açmış sana köpek saldırıda hoş desen suç tıpkı Nasrettin hocanın hesap köyde taşları bağlamışlar kökleri salmislar

Kemal

22 Ocak 2022 Cumartesi 15:57

Oyun oynamak istemiştir köpekcik #sokaktaköpekistemiyoruz

Ispartalı

22 Ocak 2022 Cumartesi 15:36

Özellikle sahipli hayvanlarda bulunduğu bölgeyi koruma içgüdüsü oluyor ve yabancı gördüklerine saldırıyor. Sahibine gerekli yaptırım uygulanmalı. Hayvan başıboş bırakılmaz. Böyle durumlar nedeniyle insanlar haklı olarak sokak hayvanlarına karşı tepkili yaklaşıyor.

Köpekci

22 Ocak 2022 Cumartesi 13:39

Köpektir ısırır sahibine ceza yazılsın Çoban köpeği diye başı boş olamaz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR