30 Nisan 2024 Salı

Yaşamımdaki tek sevdam Senirkent’i sevmek ve hizmet etmek olmuştur

Yaşamımdaki tek sevdam Senirkent’i sevmek ve hizmet etmek olmuştur

Isparta

MHP Senirkent Belediye Başkan Adayı Hüseyin Baykal, “Ayırmadan, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden dün olduğu gibi bugün de herkesi kardeş bilip ona göre davranacağıma ant içiyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Senirkent Belediye Başkan Adayı Hüseyin Baykal, 31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Daha önce görev yaptığı dönemde ilçeye çok önemli hizmetler kazandırdığını belirten Baykal, ”Şeyh Edebali’nin, damadı Osman Gazi’ye dediği “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!” anlayışıyla insanlarımızın ocağının tüttüğü, işinin, aşının olduğu, insanca bir yaşama ortamında sevgi ve saygı temelinde kardeşçe yaşamasıdır. Onun için ayırmadan, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden dün olduğu gibi bugün de herkesi kardeş bilip ona göre davranacağıma ant içiyorum” dedi

ANKARA’DA BİRÇOK HEMŞEHRİMİN İSTİHDAM EDİLMESİNE VESİLE OLDUM

Baykal, uzun yıllar Türkiye Yol-iş Sendikası Başkanı olarak Ankara’da görev yaptğını da hatırlatarak o dönemde çok sayıda Senirkentli hemşehrisine istihdam imkanı yarattığını belirtti. Baykal, “O dönemlerde Senirkentimizin gençlerinin; Karayolları Genel Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Yapı İşleri ve DSİ Genel Müdürlüğünde istihdam edilmelerine vesile olarak mesleki hayatlarına katkıda bulundum.
Yaşamımdaki tek sevdam Senirkent’i sevmek ve hizmet etmek olmuştur.

Yıllarca yöneticiliğini yaptığım Yol-iş Sendikasının eğitim fonundan sağladığım maddi katkı ile Senirkent Meslek Yüksek Okulunun 3. kısım inşaatının yapılmasını sağladım ve ilçemizdeki eğitimi desteklemek adına çalışmalarda bulundum.”

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR