27 Nisan 2024 Cumartesi

Yalvaç'ta ölü bulunan Ramazan Nazlı ile ilgili valilikten açıklama

Yalvaç'ta ölü bulunan Ramazan Nazlı ile ilgili valilikten açıklama

Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, yalnız yaşayan Ramazan Nazlı'nın (70), evinde ölü bulunması olayı ile ilgili olarak Isparta Valiliği tarafından açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklamada; 05.02.2022 tarihinde Yalvaç ilçemizde meydana gelen şüpheli ölüm olayı ile ilgili olarak; Yalvaç ilçemiz Görgü Cami Mahallesindeki ikametinde ölü bulunan vatandaşımızın çevreden edinilen bilgilere göre; tek başına yaşadığı, aklen malul olduğu, komşularının yardımını kabul etmediği öğrenilmiştir. İkamette yapılan incelemede evin elektrik akımının faal olduğu, evde sobanın kurulu olduğu ancak kullanılmadığı tespit edilmiştir. Bazı basın yayın organlarında belirtilenin aksine ilimizde meydana gelen olumsuz hava koşullarından dolayı Yalvaç ilçemizde uzun süreli elektrik kesintisi yaşanmamış olup şu anda ilçemizin tamamına elektrik enerjisi sağlanmaktadır. Meydana gelen şüpheli ölüm olayı ile adli ve idari inceleme titizlikle devam etmektedir" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dumrul

11 Şubat 2022 Cuma 14:24

son dakika haberde çoklu organ donmasına bağlı kalp krizinden vefat etti diye okudum. ayrıca ölüm raporuda var.

Emekli

09 Şubat 2022 Çarşamba 21:03

Donarak hayatını kaybettiği doktor raporu ile tespit edilmiş. 1 saat kadar önce kamuoyuna yansıdı. Neyi saklamış oluyorlar ki?

yalavaçlı

09 Şubat 2022 Çarşamba 13:20

ısparta merkezde benim elektiriğim YOK iken ve yalvaç ın yarısında elektirik yokken ..................devletin kaymakamı çıkıyor yalvaçta elektiriksiz ev yok ramazan nazlının evinde elektirik var diye demeç yayınlıyor YAZIK....

Ispartali

08 Şubat 2022 Salı 10:00

Vali bu adami nerden bilecek? Önüne gelen emir notunu okur.

mehmet

07 Şubat 2022 Pazartesi 11:05

otopsi sonucunu bekliyoruz ?

78.saat elektrik yok

06 Şubat 2022 Pazar 17:37

Açıklama yapmasalardı daha iyiydi

Özrü kabahatinden büyük diye buna denir!

06 Şubat 2022 Pazar 17:04

Avrupa ülkeleri bu gibi aklı dengesi yerinde olmıyan vb insanlara evinde bakım gözetim hizmeti verirken, yapılan bu açıklama kimseyi temize çıkarmıyor!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR