28 Nisan 2024 Pazar

Yalvaç'ta Kur'an Kursu Öğreticilerine İlk Yardım Kursu

Yalvaç'ta Kur'an Kursu Öğreticilerine İlk Yardım Kursu

Isparta

Yalvaç Müftülüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 13.02.2024-21.02.2024 tarihleri arasında Müftülüğümüze bağlı Musalla Kur'an Kursu Eğitim Salonunda düzenlenen "İlk Yardım Kursu", Ramazan ayı öncesinde tamamlandı. Hafızlık, İhtiyaç Odaklı ve 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızda eğitim veren Kur'an Kursu öğreticilerimizin katıldığı İlk Yardım Kursunda İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Sorumlusu Sebahat Kiremitçi, eğitici olarak görev aldı.

Kurs hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar, "Personelimizin gerek mesleki gerek kurumsal kabiliyetlerini arttırmaya yönelik eğitimlerimiz, kurumlar arası etkin işbirliği ile devam edecektir. İlçemize sunacağımız hizmetlerin profesyonel olarak daha geniş kitlelere ulaştırılması için Müftülük olarak, gayretle çalışan din gönüllülerimizin her zaman destekçisi olmaya çalışacağız" dedi.

06.03.2024 tarihinde İlçe Müftülüğü'nde İlçe Müftüsü Yaşar, İlçe Halk Eğitim Müdürü Said Özbal ve Eğitimci Kiremitçi tarafından katılımcılara belgeleri takdim edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR