30 Nisan 2024 Salı

Yalvaç'ın AK Parti'de en güçlü A. Adayı Dr. Bülent Okumuş

Yalvaç'ın AK Parti'de en güçlü A. Adayı Dr. Bülent Okumuş

Isparta

Yalvaç'ın sevilen isimlerinden İlçe Gençlik Spor Müdürü Dr. Bülent Okumuş belediye başkan aday adaylığı için çalışmlarına başladı.

AK Parti Yalvaç Belediye Başkan A. Adayı Dr. Bülent Okumuş Gece gündüz demeden ilçede çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor. AK Parti'nin en güçlü A. Adayı Dr. Bülen Okumuş yaptığı açıklamada; Kuruluşundan bu yana gönül verdiğimiz Ak Partimizin, Vazgeçilmez bir hayalim de olan Yalvaç Belediye Başkanı Adayı olmak için çıktığım bu kutlu yolda sizlerle birlikte olmaktan duyduğum kıvanç dolu mutluluğu ifade ediyorum. 

EN BÜYÜK HAYALİMİ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Başta partimizin kurucusu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere, Vatanımız ve milletimiz için, partimiz için, Yalvaç için, tüm emeği geçenlerin emekleri ve haklı mücadeleleri önünde saygı ile eğiliyorum ve minnetdolu duygularımı ifade ediyorum. 

Benim en büyük hayalim, benim en büyük heyecanım Ak Parti belediyeciliğini Güzel Yalvacımızla buluşturabilmektir. 
Bunu canı gönülden isteyen içinizden bir kardeşiniz olarak; gençliğimle, dinamizimimle, bürokrasi tecrübemle, girişimcilik ruhumla, çalışkanlığımla, yönetim ve organizasyon anlayışımla ve tüm mevcudiyetimle burada huzurunuzdayım.
Çok kıymetli hemşehrilerim, çok güzel bir memleketimiz olan Yalvacımızın sorunlarını biliyorum ve bu sorunları birlikte çözeceğiz. 
SÖZ VERİYORUM 
Güzel Yalvaç'ımızı Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturacağımıza söz veriyorum. 
Haydi Yalvaç Birlikte Başaracağız… 
Haydi Yalvaç Birlikte kazanacağız… 
Partimizin yolu açık olsun. Yolumuz açık olsun…. 
Yalvaç Belediye Başkanı Adaylığı için çıktığım bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

 

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR