30 Nisan 2024 Salı

Yakup Kütük ilçe ziyaretlerinde

Yakup Kütük ilçe ziyaretlerinde

Isparta

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Yakup Kütük, ilçe teşkilat ziyaretleri yapıyor.

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yakup Kütük, partisinin ilçe başkanlıklarını tek tek ziyaret ediyor. Yakup Kütük, bu kapsamda Yalvaç, Şarkikaraağaç, Yenişarbademli, Aksu, Sütçüler ilçesini ziyaret ederek, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat Yılmaz

20 Mart 2023 Pazartesi 21:18

Ekonomi bitmiş, tarım hayvancılık,ziraat kalmamış ,üretim yapılmıyor bir kilo et 300 lira bir kilo peynir 200 lira olmuş,gençlerde insanlarda umut kalmamış,din-iman-ahlak yerle bir olmuş,emekliler açlık sınırında yaşıyor ve bütün bunların müsebbibi AKP sinden aday oluyorsunuz,halkın yüzüne nasıl bakıp hangi yüzle oy isteyeceksiniz?

Elmaci

20 Mart 2023 Pazartesi 18:11

Gezsin bakalım milletin halini gorsunde yaşananlardan utansın. Milletin çektigi sıkıntıları görsün elma para etmiyor ne olacak çiftçiye köylüye yardım etsin bakalım önce yardım sonra oy Yakup efendi

MustafaAKBAŞ

20 Mart 2023 Pazartesi 13:51

gerçekten kurtuldu Isparta bide kütük ve sabundan kurtulsa GULLER DİYARİ BEN YETKİLİ OLSAM HEPSİNİ SİRNAK S GONDERİRDİM.

MustafaAKBAŞ

20 Mart 2023 Pazartesi 13:49

HERKES REKLAM PESİNDE.MİLLETİN VEKİLİ OLACAKSİN VAH VAH VAH.NE HALLLERE KALDİK.DEVLETİN VERDİGİ PİRİMLE OY ALİNACAK VAY VAY YİNEDE VAY YAZİK YAXİK O GEVREK İ ALSİN ZABUNU ALSİN PARSEL İSLERİNE VE VE VE VE VE VE

Isparta

20 Mart 2023 Pazartesi 12:07

Sayın Yakup beyin aday olması Isparta için bir şans ve fırsattır. Müdürlüğü zamanı yaptığı hizmetleri biliyoruz ve artık Isparta'nın zamanı diyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR