29 Nisan 2024 Pazartesi

Yağmur çamur demeden geziyor

Yağmur çamur demeden geziyor

Isparta

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı İş İnsanı İsmail Demiral, mahallesindeki tüm evleri tek tek gezdi. Seçmenleriyle bir araya geldi. 

31 Mart seçimlerine az bir süre kala muhtar adayları çalışmaları hızlandırdı. Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Demiral, yağmura çamura aldırış etmeden kapı kapı geziyor. Mahalle halkıyla buluşan Demiral, seçimlerde destek istiyor. 

İŞTE İSMAİL DEMİRAL’İN PROJELERİ

Mahallemize ait bir web sitesi kurup yapılan çalışmaları sizlerinde takip etmesini istiyorum, Ayrıca şikayet ve talepleriniz mahallemiz için istekleriniz ilgili birimlere ulaştırmanızı sağlamak ve çözüme kavuşturmak için muhtar adayıyım
Evlenecek olan genç ark arkadaşlarımıza ve durumu olmayan ailelerimize destek olmak için kına gecesi nişan organizasyonlarını ücretsiz olarak Ertuğrul bey kahvecisi ailesi olarak biz yapacağız.
Mahallemizin aydınlatma park ve Yeşillik alanları daha güvenir hale gelmesi için kamera sistemi ile takip edilmesini sağlayabileceğimiz bir uygulama başlatacağım.
Sokak hayvanları için beslenme köşeler. Her sokağa ger dönüşüm kutuları kültürel ve sanatsal etkinlikler sosyal yardımlaşma için mahalle muhtar adayım.
Muhtarlık maaşımı mahallede durumu olmayan mahalle sakinler için harcayacağım.
Mahalle sakinleri ile birlikte beraber alacağımız kararlar için aylık ve yıllık bilgilendirme toplantısı yapacağım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR