17 Mayıs 2024 Cuma

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN EVET İÇİN YOLLLARDA

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN EVET İÇİN YOLLLARDA

Isparta

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, referandum çalışmaları kapsamında Güneykent  yol açılışın ardından Uluborlu’nun 3 köyünü birden gezerek vatandaşlarla buluştu. Başkan Bolat referandumda neden “EVET” denilmesini gerektiğini anlattı.

Başkan Ali Bolat ilk olarak Uluborlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Başkan Ünverdi ve beraberindekiler köyleri ziyaret etti.

DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Başkan Ali Bolat vatandaşlara neden “Evet” denilmesini gerektiğini anlattı. Başkan Bolat konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;"Biz öyle bir milletizki hala Çanakkale ruhumuzu taşıyoruz. Aziz milletimiz hiç bir zaman boğun eğmeyecek. 15 Temmuz gecesi hain kalkışıma örnek oldu. Bizi asla bölemeyecekler. Biraz önce Güneykent sıcak asfalt açılışını yaptık. Diğer köylerimizdeki yollar ihalelere çıkıp sıcak asfaltı kavuşturacağız.Memleketimizde kaos yoksa, hizmet var. Bunu herkes biliyor artık  hedefimiz birlik beraberlik içinde halkımıza  en iyi şekilde hizmet getirmektir. Güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye için istikrar. İstiklal! istikbal için geleceğimiz çocuklarımız için torunlarımız için 17 Nisan sabahı daha güzel daha güçlü bir Türkiye için Evet’i anlatıyoruz . Vatandaşlarımız  Neden evet vereceğini iyi biliyorlar"ifadelerini kullandı.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HACER

07 Nisan 2017 Cuma 16:21

sizi AKDOĞAN KÖYÜNE DE DAVET EDİYORUZZpatlayan lagım boruusu hala yapılmadı sayın BOLATLÜTFEN İLGİLENİN

Sülo

06 Nisan 2017 Perşembe 23:30

Sizleri referandumdan sonra da böyle köy köy gezmeye davet ediyorum.Eğer gerçekten Allah için bu insanlara faydalı olmak istiyorsanız buyurun..Varmısınız!

aaaaaaa

07 Nisan 2017 Cuma 10:38

eee seçimden sonra işleri olacağı için malesef gezemeyecekler köyleri öyle değilmi kardeş.!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR