28 Nisan 2024 Pazar

Vergisiz telefonda son aşamaya gelindi

Vergisiz telefonda son aşamaya gelindi

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu öğrencilere vergisiz cep telefonlarına ilişkin düzenlemede son aşamaya gelindiğini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV canlı yayınında soruları cevapladı.

VERGİSİZ BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONU

Bakan Uraloğlu, gençlerin beklediği vergisiz cep telefonu ve bilgisayar düzenlemesinin yakın zamanda tamamlanacağını da söyledi. Çalışmanın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü anlatan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın da çalışamaya destek verdiğini aktardı.

Uraloğlu, "Zannediyorum ki bugünlerde tamamlanır, yıl sonuna gitmeden kamuoyuna duyurulur ve başlatılır." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun açıklaması şu şekilde:

10 GB internet konusunda burada hitap edeceğimiz üniversite öğrencileri kimlerdir, sayıları ne kadardır, operatörlerden sağlama konusunda teklifleri aldık. Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. O da bu açıklamayı kısa zamanda yapar.

Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar konusunda birinci derecede Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız yürütüyor. Biz de onlara destek veriyoruz. Onlar da hangi cihazları kapsayacağı ile ilgili çalışma yapıyorlar. Zannediyorum ki bugünlerde tamamlanır, yıl sonuna gitmeden kamuoyuna duyurulur ve başlatılır."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Önümüzde seçimler var tabiiki

15 Eylül 2023 Cuma 16:32

Tabii millet bilgisayar alamayınca esnaf iflas etmiş durumda,satış yok,piyasayı hareketlendirmek için,birde önümüzde seçimler var tabiiki,hep aynı tezgah,sadakatle oy toplamak tezgahı.

Sırrı

15 Eylül 2023 Cuma 15:50

Tarih nerde?

hacııı

15 Eylül 2023 Cuma 14:08

zannediyorum ki ne demek sayın bakannnnnnn

TURBO ŞEVKET

15 Eylül 2023 Cuma 13:12

tarih nerde etik haberci arkadaşım ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR