30 Nisan 2024 Salı

Vatan Botanik Park Projesi

Vatan Botanik Park Projesi

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Vatan Mahallesi Botanik Park Projesi’ni duyurdu.

72 Bin metrekarelik alanda oluşturulacak Vatan Botanik Park Projesi’nin gelecek nesillere yapılan bir yatırım olduğunu belirten Başkan Başdeğirmen; “Vatan Mahallemizde tam 72 Bin metrekarelik alanda, gelecek nesillerimize yapılan bir yatırım. Isparta’ya özgü endemik bitkilerin yer alacağı Vatan Botanik Parkımızı bölgenin en büyüğü olarak inşa edeceğiz. Botanik Bahçemizde, bitki çeşitliliği ve biyoçeşitlilik bakımından zengin bir ortam oluşturarak doğal yaşamı desteklemeyi hedefliyoruz” dedi. 

İŞTE O PROJE

Rekreasyon, dinlenme ve piknik alanlarının da tasarladığı parkta, Ispartalılara ve şehre gelen ziyaretçilere keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sunulacak. Kente estetik ve güzellik katacak olan Vatan Botanik Parkı, çevreye duyarlı bir yaklaşım sunacak. Eko turizme büyük katkı sağlayacak.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Efso BuR

17 Mart 2024 Pazar 17:32

Acilen yapılmalı başkanım değerlendirmeli vatan mah. Ayazman Vatan Sosyal tsislerin yanında ki yıkılan yere de acil park yapılmalı

Ali

17 Mart 2024 Pazar 14:52

Koku sorunu olan mahalleye botanik park. Müthiş!

Esnaf 32

17 Mart 2024 Pazar 14:37

Seni seviyoruz Şükrü Başkanım Başkanım sözüne sadık Notere gerekyok Yaparsa Şükrü Başkanım yapar

Haklı

17 Mart 2024 Pazar 14:28

Şükrü başkan, bırak parkı marki! TRAMVAY HATTI AÇ TRAMVAY!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR