27 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Baruş, özel bireylerin müzik dinletisine katıldı

Vali Baruş, özel bireylerin müzik dinletisine katıldı

Isparta

Vali Aydın Baruş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen konser programına katıldı. Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Isparta’da faaliyet gösteren engelli dernekleri üyesi ve özel eğitim okullarında eğitim gören öğrenciler sahne aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda sırasıyla Karınca Zihinsel Engelliler ve İstihdam Derneği +1 Down Mehter takımı konseri, Isparta Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) öğrencileri dans gösterisi, Gülşen Önal Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri bayrak gösterisi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Mehmet Tönge Engelsiz Yaşam Merkezi kursiyerleri solo ve koro performansı, Nefes Otizm Derneği üyesinin şiir performansı, Isparta Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Emre Gökgöz’ün rap performansı ve son olarak Altı Nokta Körler Derneği koro performansı sunuldu.

Gösteriler katılımcılardan büyük beğeni alırken öğrenciler ve kursiyerlerin gösterilere hazırlanmasında emeği geçenlere çiçek takdim edildi.

Bir 7 kişi, dans eden insanlar ve keman görseli olabilir

Bir 4 kişi, dans eden insanlar ve keman görseli olabilir

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

rafet turaan

06 Aralık 2023 Çarşamba 23:01

bu konuda empati yapabilmek çok önemli. engelli ve engelli ailelerine desteğimiz tamdır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR