27 Nisan 2024 Cumartesi

Uzman ekipler bekleniyor

Uzman ekipler bekleniyor

Isparta

ISPARTA'daki Eğirdir Gölü kıyısında su içerisinde birden fazla el bombası bulundu. Plajda önlem alan polis bölgeyi kapatırken, el bombalarının çıkarılması için uzmanlardan yardım istendi.
Eğirdir Gölü Yazla plajındaki göl kenarında dün öğle saatlerinde yüzen bir kişi, polisi arayıp, suda birden fazla patlayıcı madde gördüğü ihbarında bulundu. İhbar sonrası olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemenin ardından patlayıcı maddelerin el bombası olduğu tespit edildi. Bölgeyi şeritle kapatan ve plajda güvenlik önlemi alan polis, giriş çıkışlara da izin vermedi. Olayla ilgili savcılığın soruşturma başlattığı, suyun içerisindeki el bombalarının çıkarılması için İstanbul'dan bomba imha uzmanlarının gelmesinin beklendiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ölü Göl

18 Eylül 2023 Pazartesi 21:11

Onlar kim bilir ne zaman önce atılmıştır. Suyu çeke çeke bitirdiler kim bilir daha neler çıkacaktır. Belki batık tarihi gemi falan çıkar.

Egirdirli

18 Eylül 2023 Pazartesi 12:27

Suyun içindeki bombayı kim farketmiş sorarlar adama..askeriye tatbikat yapıyor onlar düşürmüş olabilirmi..ki eğer öyleyse düşmana gerek yok biz bize yeteriz valla

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR