27 Nisan 2024 Cumartesi

Ümit Özdağ İslamköy’e gitti

Ümit Özdağ İslamköy’e gitti

Isparta

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, İl Başkanı Adem Yıldız ve beraberindeki Zafer Partililerle beraber Şehitlik ziyaret edildi.

Yapılan ziyarette şehitler için dualar okundu. Şehitler ziyaretinin ardından Süleyman Demirel müzesini gezen Özdağ Anıt Mezarı da ziyaret etti. Anıt mezarda Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan ve CHP'li yöneticilerle selamlaşılırken, anıt defterine notlar yazıldıktan sonra ziyaret son buldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Recep ispartali

19 Mart 2024 Salı 05:38

Şu karanlık ve buhranli gunlerde gen lerin bile kaçtığını düşünürsek umit odağın çıkıp ümit olmasini hayret ve hayranlıkla izliyorum. milletimizin gerçek kimligini bulmasını sağlar inşallah. Allah yardımcısı olsun. İşi oldukca zor. Türk olduğumuzu tekrar hatırlatmaya çalışıyor ama ülkede Türk sayısı artık azınlık olma yolunda.

MUHALEFET 32

18 Mart 2024 Pazartesi 07:59

hasbelkader bende anıtmezarda idim.anıt defterini imzalamadı. zorunlu gezdi.yorgundu uyuyordu zaten.zorla getirmişler gibiydi

Derken

18 Mart 2024 Pazartesi 07:32

Isparta Belediye Başkanı Gökmen Gökmenoğlu derken ?

28 şubat darbesini unutmadık

18 Mart 2024 Pazartesi 05:07

Ülkeyi geri bırakan, darbeci demireli neden ziyaret ederler?anlamadım...28 şubat darbesiyle ülkenin ekonomisini yıktılar,hala unutmadık!!!projesi icraatı olmayan partiler işte!...

IRKÇILAR KUDURMUŞTUR

18 Mart 2024 Pazartesi 00:07

ATASÖZÜDÜR.İLERİ ĞİDENLERDEN OLMA,İLERİ ĞELENLERDEN OL.ARKADAŞINI SATMA,ŞEYTANA ARKDAŞ OLURSUN .VATANINA EVLAT OL.VATANINA EVLAT OLMAYAN .ŞEYTANA ve HAÇLIYA AVRAT OLUR.DAVASINI SATMA,LİDERİNİ SATMA,ÇOK ĞEZME ,ÇOK ĞEZEN TAVUK AYAĞINDA ÇOOOOOOOOK PİSLİK TAŞIRMIŞ.TUTARSIZ VE RUH hail bozukmuş.RABBİM IRKÇILARI REZİL ETSİN.

turancımq

17 Mart 2024 Pazar 22:29

gaz verici gelmiş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR