29 Nisan 2024 Pazartesi

Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı’na Workshop ve Panelist olarak katıldı

Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı’na Workshop ve Panelist olarak katıldı

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde görevli Akademisyen Gökhan Yılmaz, Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı’na Workshop ve panelist olarak katkı sağladı

T.C. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı himayelerinde, Bingöl Valiliği ile Bingöl Belediyesi destekleriyle ve Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde 17-19 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı’na Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Gökhan Yılmaz hem workshop hem de panele katkı sağladı.

ISUBÜ’lü akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Yılmaz 18 Kasım Cumartesi günü Ballı Lezzetler Atölyesi kapsamında İskenderiye Şekeri workshopu düzenledi ve hazırlanan lezzetler Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş başta olmak üzere yerel halka ikram edildi.

Aynı gün düzenlenen Gastronomi Söyleşilerinde de panelist olarak yer alan akademisyen Yılmaz,  gastronomi üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR