29 Nisan 2024 Pazartesi

TÜTÜNCÜ YENİ DÖNEMİN ŞİFRELERİNİ VERDİ

TÜTÜNCÜ YENİ DÖNEMİN ŞİFRELERİNİ VERDİ

Isparta

SOSYAL BELEDİYECİLİK İSTİHDAM GÜÇLÜ EKONOMİ   

Yalvaç’ta ikinci döneme hazırlanan MHP’li Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, geçen beş yılda belediyeyi Yalvaç halkına hizmet eden kurum haline getirdiklerini belirterek, yeni dönem için sosyal belediyecilikte atılım hedefi çizdi. Tütüncü, başkanlığı yeniden alırsa 600 konutluk  projeyi bitirmeyi, Yalvaç’a yeni fakülteler kazandırmayı ve OSB’de istihdam projeleri üretmeyi taahhüt ediyor

İSTİHDAM VURGUSU

2019 yılından sonra 31 Martta tekrar belediye başkanı seçilirsek Yalvaç Organize Sanayii’ni istihdama kavuşturmak işsizliğin önüne geçebilmek için Yalvaç halkına hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğimizin bilinmesini isterim.

YALVAÇ ÜNİVERSİTESİ

Tüm alt yapısıyla kampus alanıyla beraber bu konuda en hazır yer Isparta merkez dahil olmak üzere Yalvaç’tır. Yalvaç Üniversitesini erken yada geç kurmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz inşallah

SOSYAL KONUT PROJESİ

3 buçuk sene içerisinde 600 daireyi bitirmek istiyoruz.  Tüm projelerimiz hazır. Seçime 3 gün kala oy kaygısı olarak görmeyip yeni dönemde nasip olursa belediye kuvvetini de alıp tüm hesabımızı yapıp halkımıza arz edeceğiz.

ALTYAPISI BİTMİŞ YALVAÇ

2 buçuk  seneyi aşkın bir süre çalışmamızın sonucunda 325 kilometre su, 325 kilometre kanalizasyon ve 200 kilometre yağmur suyu projesini bitirdik ve ihale aşamasına getirdik. 2020 yılında tamamlanıp ivedi vaziyette alt yapıyı bitiriyoruz.

Yalvaç’ta 31 Mart seçimlerinde MHP’den yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, önümüzdeki 5 yıllık süreçte yapacaklarını Nokta Gazetesi’ne anlattı. Tütüncü, hizmet süresi içinde belediyeyi vatandaşa hizmet eden kurum haline getirdiklerinin altını çizerek, yeni dönemde ekonomi ve sosyal ağırlıklı projelerle ilçeye rahata kavuşturacaklarını aktardı.

VATANDAŞIN KOŞARAK GELDİĞİ

BİR BAŞKAN OLMAYA ÇALIŞTIM

2000 yılından beri aktif siyasetin içerisinde yer aldığını kaydeden Tütüncü, şunları ifade etti.   “Benden önceki yönetim tam anlamıyla tabiri caizse para basmayla adam asma dışında her türlü yetkiyi vatandaşın lehine değil aleyhine kullanarak gelmiş. Vatandaşın koşarak her türlü talebini ilettiği belediye yerine herkese karşı imar uygulamaları değince kalbinin sıkıştığı ortamda inanın şuanda okuma yazma bilmeyen kadınların aman oğlum bu döneminde bizim 18 uygulamamızı yap diye koşarak gelip dertleştiği belediye haline getirdik. Bana göre belediye ve siyaset oturmuş olduğumuz koltuğa güç vererek yapılır ama oturduğumuz koltuktan güç alarak yapıldığında da çok değişik mecralara akar.  2014 yılından bu güne kadar yaklaşık 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde bu kadar seçim üstüne seçimin sistem değişikliği FETÖ kalkışması gibi olağanüstü durumların sıkıştığı bu 5 yılın içerisinde milletin koşarak geldiği derdini anlatabildiği belediye başkanı değil bir evin oğlu, bir evin abisi, bir evin kardeşi olarak gördüğü belediye başkanlığını yapmaya çalışmanın haklı gururunu yaşamaktayım.


İLLER BANKASINA 3 MİLYON

LİRA BORÇ VEREN BELEDYEYİZ

Belediyenin mali boyutuna gelince 2013 yılının sonu itibariyle gelen sabit para ki yaklaşık 1000’e yakın belediyemizin dükkanı olmasına yakın gelen sabit paranın giden sabit gideri karşılamadığı bir belediyeden ki o günün şartlarında gelen para 8 milyon civarında sabit harcamada 9 milyon 500 bin lira civarındayken 2018 yılının sonunda geldiğimiz nokta gelen sabit paranın 25 Milyon giden sabit paranın da 8 milyon olduğu bir belediye.  Ne kadar kazanırsak kazanalım değil tasarrufa da giderek inanın bir lira kredi çekmeden ve geçmiş dönemlerin yaklaşık 20 milyon lira borcunu da sıfırlayarak şuan belediyelerin  iller bankasından kredi çekmek için sıra beklediği bir ortamda biz İller Bankasına 3 milyon borç veren bir belediye başkanı olmanın da gururunu yaşamaktayım.

İSTİHDAM İÇİN YALVAÇ

OSB’Yİ BÜYÜTECEĞİZ

Geçmiş dönemin projeleri yarıda kalsın demedik depo haline gelen iplik fabrikasını depo olarak yapılan Sümerbank makinelerinin konulduğu depoyu fabrikaya yaklaşık 5 milyon lira harcayarak işletmekteyiz. Özel işletmeye kiraya verdik. Depo kirası gibi kira almaktayız garaj ve itfaiye binasının olduğu yerde çekilen 5 milyon liralık krediyi ödeyip üstüne yaklaşık 4 milyon 500 bin lira harcayarak halkımızın hizmetine kavuşturduk. İlde bile düşünülmeyen temalı parklardan 4 tane yaptık her bir park ortalama 10 bin metrekare alana oturmakta yine ilde bulunmayan kaykay parkı ilçe halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine kavuşturduk. Yaklaşık 40 civarında iş makinesi ve aracı yeniledik büyük bir tasarrufa giderek bunların hepsini nakit paramızla yaptık birde organize sanayide gerekli çabamızı göstermemize rağmen bazı bürokrasi ve mahkeme kararlarının gecikmesi nedeniyle istediğimiz seviyeye varamadık ama 2019 yılından sonra 31 Martta tekrar belediye başkanı seçilirsek Yalvaç Organize Sanayii’ni istihdama kavuşturmak işsizliğin önüne geçebilmek için Yalvaç halkına hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğimizin bilinmesini isterim.

YALVAÇ’A  YENİ FAKÜLTELER

MUTLAKA KAZANDIRILACAK

Her zaman dediğim gibi hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır Süleyman Demirel Üniversitesinin önce ikiye bölünmesini biraz yadırgamama rağmen yeni üniversitenin rektöründeki ışık ve çabayı da takdirle karşılıyorum. Isparta’ya ikinci üniversite ve diğer ilçelerin seçim beyannamelerindeki altı boş biçimdeki üniversite sözlerini gülüp geçerim çünkü tüm alt yapısıyla kampus alanıyla beraber bu konuda en hazır Isparta merkez dahil olmak üzere gerek Yalvaç’tır. Yalvaç Üniversitesini erken yada geç kurmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz inşallah.  2020 yılında gerek üniversitesinde senatosundan gerekse YÖK’ten çıkararak Türkiye’de olmayan  civarımıza baktığımız zaman herkes öğrencinin azlığından bahsetmekte olmayan ama iş imkanı olan bölümlerin fakültelerin 4 yıllık bölümlere baktığımızda burada öğrenci eksikliğinin olmadığını ama her yerde olan pazarlama gibi, sekreterlik gibi, muhasebe gibi bölümlere ekonomik krizler nedeniyle öğrencinin gelmediğini görmekteyiz.  Türkiye’den herkesin imrenerek baktığı fakülteyi kurabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi ve bu noktadaki inancımızda sizlerin aracılığıyla Isparta ve Yalvaç halkıma duyurmak isterim 2019 yılındaki en büyük vizyonumuz Organize Sanayi Bölgesi ve Yalvaç Üniversitesi noktasında bir yada iki fakülte kazandırabilmek olmalıdır.

CEZAEVİ, ÇAY ISLAHI, DOĞALGAZ

İktidarda olan belediyelerin ve belediye başkan adaylarının TOKİ, Doğalgaz gibi sözleri vermekte olduklarını görmekteyiz. Biz muhalefette olmamıza rağmen ikili ilişkilerle bin kişilik cezaevinin kısa bir sürede hizmete açmakta ve elimizden gelen gayreti gösterdik. 20 senedir şehir efsanesi haline gelen çay ıslahı da benim dönemimde yapılmıştır. Doğalgaz 5,5 ay gibi bir sürede 185 kilometrelik bir hat döşenip bugün itibariyle de bin 500 aboneden fazla kişinin doğalgaza kavuşup vatandaşın Allah razı olsun demesi bile bizler için büyük bir gurur ve kıvanç kaynağıdır. 2014 yılına kadar hiçbir sosyal ve kültürel faaliyetin olmadığı belediyenin bütün imkanlarının vatandaşın aleyhine kullanıldığı ortamı vatandaşın koşarak ve severek geldiği benimsediği kurumsal bir belediye haline getirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik.  Taş üstüne taş koyarak gideceğiz kültürel ve sosyal faaliyetlerde inanın talep almadan gerekli teknik ekibimizle yerinde denetim yaparak her sene ortalama 150 ailenin iaşesini yerli esnaftan karşılamak için MHP’li ilk belediye olarak hilal kartı da kurumsal hale getirdik. Cenaze hizmetlerini geldiğimiz günden beri ücretsiz yerine getirmekteyiz. Yapmamız gereken bunları bile 5 yıl içerisinde yaptık demek. Geçmiş dönemin özrünü kapatmaya bir nebze de olsa yetmeyebilir ama sosyal ve kültürel belediyecilikte taş üstüne taş koymaya çalışmaktayız.  Milletin manevi duygularını yaşatabilmek için liseyi bitiren bütün gençlerimizi talep ettikleri takdirde Çanakkale’de milli ruhu yaşamaları için gezi düzenleyip yaklaşık 2 bin 500 civarında gencimizi tüm imkanlar belediye tarafından karşılanmak kaydıyla Çanakkale’ye götürdük.

600 KONUTLUK PROJE HAZIR

3 ETAPTA YALVAÇLIYI EV SAHİBİ YAPACAĞIZ

2019 yılı için yapmış olduğumuz anket çalışmalarında ilk sorunun işsizlik olarak beklenirken toplu konut sorununun olduğunu gördük. Toplu konut noktasında da seçimde oy kaygısı olmaması nedeniyle kooperatifin kurulmasını yeni dönemde nasip olursa yapıp özellikle iktidar belediye başkan adaylarının ağzından düşürmediği TOKİ’den daha ucuz ve daha kaliteli 600 dairenin projesi hazır vaziyette Nisan 1’den itibaren halkın arzına sunacağımızın sözünü veriyorum. 68 adet özellikle yurt dışında ve diğer illerde yaşayan gurbetçilere hitap eden 2+1 68 adet konutu bitirdik tapularını teslim aşamasındayız. Peyzaj eksikliği dışında birçok eksiklikleri tamamladık burada hem acemiliğimizi attık hem de 600 tane konutun projesini hazırladık. Kuracağımız kooperatifle maliyeti ve yükü bürokratik engelleri aşarak en ucuz maliyetle TOKİ’den daha ucuz ve kaliteli 600 tane önceliğimiz ev sahibi olmayan ve dar gelirliye hitap edecek şekilde de yeni dönemde halkımıza arz edeceğiz.  Belediyenin olan mülkü kooperatife satarak yapacağız. Birinci amacım Yalvaç’ın parasının Yalvaç’ta kalması tüm müteahhitlerin ve çalışan arkadaşların Yalvaçlı olması birinci şartımız önceliğimiz yani paramızın dışarıya gitmesini istemeyiz. 3 etap olarak düşünmekteyiz 4+1 daireleri ivedi vaziyette ve maliyeti düşürülecek şekilde iş merkezini de değerinden fazla satabilirsek aşağı yukarı yüzde 17 -22 arasında yapacağımız dairelerin maliyetini düşürerek birinci etapta paralı arkadaşlara ikinci etapta belli bir birikimi olanlara üçüncü etapta ise gerçekten dar gelirli olup ihtiyacı olanlara 3,5 sene içerisinde 600 daireyi bitirmek istiyoruz.  Tüm projelerimiz hazır. Seçime 3 gün kala oy kaygısı olarak görmeyip yeni dönemde nasip olursa belediye kuvvetini de alıp tüm hesabımızı yapıp halkımıza arz edeceğiz.

YERALTI OTOPARKI YAPILACAK

Şehir içerisindeki trafik sorunun çözebilmek için her ne kadar katlı otoparkı hizmete sunsak da sorunu tam olarak çözemedik yer altı otoparkı Anlatan Meydanı’nın altına yapıp üstüne güzelce bir şehir meydanı sözünü Yalvaç halkıma  vermek isterim.

ALTYAPI PROJELERİNİ TAMAMLADIK

Şehrimizde her ne kadar akan suyumuz depoda sıkıntımız olmasa da asbestli su boruları olduğu için kanserojen oldukça üst seviyede yaşanmada. 2,5 seneyi aşkın bir süre çalışmamızın sonucunda 325 kilometre su, 325 kilometre kanalizasyon ve 200 kilometre yağmur suyu projesini bitirdik ve ihale aşamasına getirdik. Son dönemde yaşadığımız ekonomik kriz nedeniyle İller Bankası’yla yaptığımız görüşmeden ve sıkıntılardan dolayı ihaleye çıkamadık ama önümüzdeki dönemin olmazsa olmazı bu alt yapı ve kalan Yalvaç’ın yaklaşık yüzde 55’inin doğalgazı bitti geri kalan yüzde 45’de 2020 yılında tamamlanıp ivedi vaziyette alt yapıyı bitirip önümüzdeki genç nesile gelecek nesile çeşmeden akan suyu pırıl pırıl bırakmak şuuruyla prensibiyle hareket edeceğimizin sözünü vermek isterim.

TÜRKİYE’DE OLMAYAN BÖLÜMLERİ 

YALVAÇ FAKÜLTELERİNDE AÇMAK İSTİYORUZ

Yalvaçta 4 tane meslek yüksek okulu mevcut biz muhalefette olmamıza rağmen cezaevinin yapılması ve bir hayırseverimiz huzurevini yaptı.  Bütçedeki tasarruf tedbirleri nedeniyle huzur evini açtık bile diyemedik beklemedeyiz. Birçok yerde bina biter öğretim görevlisi yada senato ve YÖK’ten yeni okul kararı çıkmaz temel atmadan. Sağlık MYO’nun iznini alarak yaptık. Bunlar hep ikili ilişkilerin iyiliğinden gelmekte.  4 tane meslek yüksek okulunun üstüne Rektöre şaka yoluyla siz bürokrasiyi açmaya söz verin 6 ayda 60 tane binayı gerek hayırsever bularak gerek belediye olarak yapma sözünü veriyorum dedim. Gerçekten üniversite değil kaliteli bir üniversite olabilmesi için öğretim görevlisi noktasında gerekli destek verilsin biz o noktalarda Isparta merkez ve diğer ilçelerden daha fazla gayretli olduğumuzu mevcutta olan kampus alanından ispat etmiş vaziyetteyiz.  Mimari restoresinden tutun, moda bölümü gibi Türkiye’de 200 üniversitede olmayan bölümleri araştırıp bulmanın gayreti içerisindeyiz. 

GES YATIRIMI DA GELİYOR

1 megavatlık güneş enerjisini de ihale aşamasına getirdik. Devlet haklı olarak tasarruf tedbirlerinde birçok devletin ödemek durumunda kaldığı sokak aydınlatmaları, park aydınlatmaları gibi belediyemizin kamusal alanda kullanmış olduğu elektrikler gibi oldukça belediyeye külfet teşkil edecek bugüne kadar devletin ödeyegeldiği, elektrik faturalarını belediyenin ödemesini istemekte. Kanuni düzenlemede öteleyerek geldi ve bizde gerekli çalışmalarımızı yaptık 100 metrekarelik alanda ilk etap 1 megavatlık güneş enerjisini de ihale aşamasına getirdik.  Elektriğimizi kendimizi üretip belediyenin kamusal alanda kullanmış olduğu sokak ve park aydınlatmalarını 1 megavatlık elektrikle sağlayacağız.”           

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çolpan

31 Ocak 2019 Perşembe 18:37

seçim zamanı değil her zaman hizmet edilsin istiyoruz saygılar.

yerli

31 Ocak 2019 Perşembe 18:37

yalvaç ta gençler işistemeye macit e gidiyor bu nası bişey anlamadım

yalvaçlı madur

31 Ocak 2019 Perşembe 18:35

yalvaç ın yolları nolacak her yer çukur bi çözüm bulunsun

toplu konutlu

30 Ocak 2019 Çarşamba 19:31

şu yollar bi düzelse yalvaç daha yaşanılabilir olacak özellikle üniversite yolu berbat yazık oluyor vatandaşa çamurun çukurun içindeyiz

Emekli

30 Ocak 2019 Çarşamba 19:29

HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ BAŞKANIMIZLA DEVAM

32

30 Ocak 2019 Çarşamba 17:59

Yalvaç seninle güzel başkanım başarılar

esnaf.

30 Ocak 2019 Çarşamba 14:09

Belediye ye Gelip Çayını Kahveni İçip Derdimizi Anlatabiliyoruz Başkanım Başarılarınızın Devamını Diliyoruz HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ İLE DEVAM İNŞALLAH.

Yolun açık olsun

30 Ocak 2019 Çarşamba 11:47

Yalvaç seninle güzel allahım yolunu açık etsin

VATANDAŞ

30 Ocak 2019 Çarşamba 11:07

Allah Yar ve Yardımcın Olsun HALİL BAŞKANIM Gönlümüz Seninle İnşaallah

Esnaflar

30 Ocak 2019 Çarşamba 10:52

Esnaf ve halk tütüncü diyor ve doğruda diyor bu adam kimseyi üzmedi ezmedi işini de ****et iyi yapıyor

ESNAF

30 Ocak 2019 Çarşamba 10:45

YALVACIMIZA HUZUR GELDİ SONUNA KADAR HALİL HİLMİ TÜTÜNCÜ İLE DEVAMMMMMMMMMMMM

Sansar

30 Ocak 2019 Çarşamba 10:44

Yalvaçta Huzur var insanların birbirine olan saygısı arttı Çalışanların birbirine olan güveni arttı çalışanlar memnun Belediye Sosyal bir belediye oldu Halil Hilmi Tütüncü ile yola devam.

Manav

30 Ocak 2019 Çarşamba 07:32

Adaylara bakınca en iyisi yine tütüncü, en azından bir işin varsa belediyede git çayını iç işin yapılsın, biz eski günleri de gördük

Gitme vakti

30 Ocak 2019 Çarşamba 01:18

Yalvaç hiç bu kadar geriye gitmemişti:(

Sabri M.

30 Ocak 2019 Çarşamba 00:15

Yazık ettin Yalvaç’a!!!! Geçen seçimlerde de yine vaatlerle döktürdün durdun, ama sonuç ortada... yazık gerçekten çok yazık!!! Öyle geriye gidiyor ki güzelim Memleket!!! Sırf siz partinizden dolayı oradasınız, sakın millet oyları size siz olduğunuz İçin verdi sanmayın!!!! Bir şey de beceremediniz, gidin mesleğinizi icra edin ve bu işi gerçekten iyi yapacak birilerine bırakın... tabi eğer gerçekten Yalvaç’ı seviyorsanız!!!

Çaycı

29 Ocak 2019 Salı 21:46

Fen işleri yani mühendislik işleri tamamen beyin işi bu işin garibi zengini olmaz kim daha işini yaparsa o hakeder. Yani cezveye 1 kaşık kahve ile soğuk su dan kahveyi evde hanımlarda yapıyor bil istedim, kaveci

Çaycı

29 Ocak 2019 Salı 21:41

Kaveci bey senin istediğin kişi alınmadı işe diye sitem etme boşa, İŞKUR a başvur orası alır, başkan belli Halil tütüncü, ayrıca macit abi ile yıllardır dost yeni değil yani sen böyle düşündün diye ne yapsın millet sen belediyeye çık akşama kadar bir otur izle kim yönetiyor belediyeyi gör. Seni yönetenlere de git güzelce anlat bunu

kaveci

29 Ocak 2019 Salı 21:03

dogru soyluyorsun yalvacta hicmi garip yokta macidin gelini fen islerinde

kaveci

29 Ocak 2019 Salı 21:01

ben bir yalvacli olarak halil beyi kiniyorum bu yalvac sana yalvaci yonet diye oy verdi macit duruturk yonetsin diye degil

kaveci

29 Ocak 2019 Salı 20:56

valla baskan kim bilmiyoruz macitmi halilmi yalvac memnunsa gerisi size kalmis

Ekstra yalvaçlı

29 Ocak 2019 Salı 20:43

Tütüncü ve ekibi ****et başarılı temizlik süper yeşil alanları koruyor bir sorun olunca aradığınızda küfür etmiyor araç filosu yenilendi herşeyi geçtim buğün bir cenazeniz olsa en az 2000 tl bu hizmeti de ücretsiz yaptı bu bile devrim gibi bir karar. Daha ne yapsın havalimanı nı yoksa marina mı

Mavi yeşil

29 Ocak 2019 Salı 19:16

Doğalgaz yapıldı yollar yapılmadı diyen muhterem sen asfaltın metrekaresi kaç para önce onu öğren sonrada şunu bil herşey bitmeden yama gibi asfalt olmaz alt yapı bitcek ondan sonra bil istedim

Postacı

29 Ocak 2019 Salı 19:05

Tütüncüyü kötüleyen herkese soruyorum belediyeden ne istediniz olmadı hadi hodri meydan heeee ben şimdiden söyleyim cevap Yok çünkü sizin istediğiniz rantın harici hiç bir şey Yok. Ve size inat halk açık farkla MHP ile tütüncü nün yanında

Yalvaç gençlik

29 Ocak 2019 Salı 19:00

Benim buğün çınaraltında duyduğum şu; tütüncü seçimimde yarı yarıya fark atmassam 1 Nisa’nda seçime itiraz Edicem tekrar yapılması için demiş, valla da doğru demiş ilerde ki köy belli kılavuz istemez.

Tabak esnafı

29 Ocak 2019 Salı 18:55

Bizler bulgurcu zamanında güzelim asfalt yolların üstüne döşenen albayrakların taşlarınıda unutmadık,Akp liler kusura bakmasın ama Yalvaç tütüncü den memnun siz önce kendiniz aday bulun Ankara’nın ataması İLE olmuyor bu işler son söz halkın

Remzi usta

29 Ocak 2019 Salı 18:50

Yalvaçlı memnun Başkan’dan bu saçma yorum yapanlar esnafı ve halkı gezmedikleri belli, eee seçimde sonuçta belli farklı olarak tütüncü yeniden reis

Çınaraltı

29 Ocak 2019 Salı 18:47

Akp nin yani devletin yıllardır üvey evlat gördüğü yalvaçta en ufak yatırım yapmadan her işine engel olan Akp li siyasiler varken, herşeyi Yalvaç belediye başkanından isteyen zavallı yorum yapan sözde ak seçmenler siz önce kayyum gibi atanıp oy isteyen adaylarınıza bakın sonra yorum yapın. Mevcut başkan yapması gereken herşeyi yaptı bunu esnaf görüyor halk görüyor sadece Akp adayı değil diye siz görmüyorsunuz yazık size çünkü sonuç açık ara. MHP ile tütüncü

Mahmut

29 Ocak 2019 Salı 18:06

Peki akp bin adayı ne zaman akp li oldu.

O Kişi

29 Ocak 2019 Salı 18:02

Değerli Yalvaç'lılar. Hep Halil Tütüncü'yü eleştirmişsiniz. Sanki Hiç Biriniz Halil Hilmi TÜTÜNCÜ'yü tanımıyorsunuz. Gelmiş Geçmiş Bütün Belediye Başkanlarının alamadığı oyu aldı. Çünkü onun vatandaş çalmayacağını, Küfür yapmayacağını, Azarlamayacağını, Belediyenin Parasının Halkın Parası olduğunu bileceği için ve Halil Hilmi TÜTÜNCÜ'nün kimseye kin gütmeyeceğini Yalvaç'ı Bütünleştirici bir kişiliğe sahip olduğu için oy verdi. Halil Hilmi TÜTÜNCÜ kazanacak Yalvaç'ta Yüzler gülmeye devam edecek.

Vatandaş

29 Ocak 2019 Salı 17:14

Evet, evet, başkan daha dün demokrat Parti'nin, pardon Tekin'in ilçe başkanıydı

Yalvaçlı

29 Ocak 2019 Salı 17:02

Miğdenin ağrımasını istemiyorsan çiğ yemiyeceksin.Ama siyasette yiyen yiyeneHele Yalvaç ta.

Yalvaçlı

29 Ocak 2019 Salı 16:56

Niğde'nin ağrımasını istemiyorsan çiğ yemiyeceksin.Ama siyasette yiyen yiyeneHele Yalvaç ta.

Yalvaclı.

29 Ocak 2019 Salı 16:39

Baskan; Durdun durdun 5 senede Yalvaca birsey yapmadigin yeni mi geldi aklina.Yoksa sana tavla öğreten ağabeylerinmi yaziverdi bu yapman gerekenleri. Bir deniz getirmeyi unutmuşsun. Onu da yaziversinler bari. Geç... geç... bunları. Bu yalvaç neler gördü.Sen bu Yalvacliyi salak mi zannediyorsun.Sen iki ay daha git tavla oyna Müt. M. abinle.sana da bu Yalvaclı güle gule demesini bilir.

Kaşıkaralı

29 Ocak 2019 Salı 16:33

Sana bin oyum olsa birini vermem tütüncü sanki ne hizmet yaptın da oy bekliyorsun halktan otogar taşımayla doğal gazla hizmet olmuyor haa partine bu şey diyemem sen o makamı hak etmiyorsun saten

Vatandaş

29 Ocak 2019 Salı 16:16

Bu arkadaş tekinin'in ilçe başkanı değil miydi. Yanlış mı hatırlıyorum ?

celeptaş

29 Ocak 2019 Salı 15:38

önce yalvaç'ın yolları olaydı daha güzeldi. doğalgaz döşendi biiti hala tarla gibi çamur deryası bu yollar.

Yalvaçlı

29 Ocak 2019 Salı 14:59

Sanki Yalvaçta nüfus patlaması var aldınız otogarın şehir dışına taşıdınız.Eski otogar tadilattan geçse olmazmıydı.Oraya nasıl gidileceğini hiç düşünmediniz rezil oluyoruz.Bu yüzden size oy yok.Tekin Bayramın projelerini yerine getirmek zorundamıydınız.

Gencin biri

29 Ocak 2019 Salı 14:08

bu kadar nüfüs kaybın varken öğrenciye sahip çıkmazken hangi proje hangi yatırım ?? Bi 5 sene daha gerilemeye gerek yok artık

Madem istihdam ! Bakalım yayınlarmisiniz...

29 Ocak 2019 Salı 13:17

Istihdami getireydin keşke....ama hüseyin kağıt,aleyna tilki,ceceli ,Bunlar yukardaki projelerden daha önemli...alt yapıyı birleseydin...geçen seçim vaadinde vardı...ama hilal kartla kurtarırsın sen yalvaç i

HAKTAN

29 Ocak 2019 Salı 13:14

otogarı cehennemin dibine taşıyıp sabahları otobüs bile kaldırmayıp vatandaşı taksicilerin kucağına atanlara oy moy yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR