01 Mayıs 2024 Çarşamba

Tural’dan belediye işçilerine net mesaj

Tural’dan belediye işçilerine net mesaj

Isparta

Göreve geldiklerinde belediyede işçi çıkaracağı şeklindeki söylentilere karşı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural net mesaj verdi “ Rahat olun endişeye kapılmayın. Sizi kışkırtmaya çalışanlara da kulak asmayın. Biz göreve geldiğimizde hiçbir işçi arkadaşımızı çıkarmayacağız. Bunu sizlere Ahmet Tural sözü olarak veriyorum” dedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, göreve geldiğinde belediyeden işçi çıkaracağı şeklinde ortaya çıkan söylenti ve iddialara karşılık açıklama yaptı.  İşçilerden rahat olmalarını isteyen Tural “Çok değerli belediyemizin çalışanları işçi kardeşlerim. Biz göreve geldiğimizde işçi çıkaracağımız şeklinde bazı cenahlar tarafından aslı astarı olmayan söylemlerle sizlerin tedirgin edildiğini öğrendik. Daha önce de açıkladım bir kez daha söylüyorum. 34 yıllık idarecilik hayatım boyunca hiçbir işçiyi çıkarmadığımı herkes bilir. Çünkü biz emeğin alın terinin ne olduğunu iyi biliriz. Rahat olun endişeye kapılmayın. Sizi kışkırtmaya çalışanlara da kulak asmayın. Bu söylentilere inanmayın. Korku bacayı sarmıştır. Kazanacağımızı anlayanlar sizlerin üzerine oynayarak bu yükselişimize engel olmaya çalışmaktadır. Ama bunlar nafiledir.

ODALARDAKİ SES KAYDI ALAN KAMERALAR KALDIRILACAK

Biz göreve geldiğimizde hiçbir işçi arkadaşımızı çıkarmayacağız. Kimse sendika değiştirmeye zorlanmayacak. Kimsenin sosyal medyası takip edilmeyecek. Odalardaki o ses kaydı alan kameralarla sizlere uygulanan baskılar, işçilerimize uygulanan mobingler son bulacak. İşçimiz, çalışanımız tüm haklarını fazlasıyla sonuna kadar alacak.  Bunu sizlere Ahmet Tural sözü olarak veriyorum. Özlediğiniz o mutlu  çalışma ortamını sağlamamıza 55 gün kaldı. Sizlerden biraz daha sabır istiyoruz. Güzel günler yakındır hepinizi sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerimoğlu

09 Şubat 2024 Cuma 11:06

Seçimden sonra belli olur.

Eskilerden

08 Şubat 2024 Perşembe 20:55

Senin vicdanın el vermese de, parti ve yönetimin de deve kini gibi kin vardır..Seni o koltukda rahat mı bırakırlar.. vallahi ertesi gün hepsine yol verirsin, çünkü durdurmazlar..

Oktay petrol civari

08 Şubat 2024 Perşembe 18:15

Konuşulacak yazılacak çok şey varda buralarda olmaz Tural bey ahhh ahhhh yaptıklarını bilseniz

Ispartalı32

08 Şubat 2024 Perşembe 15:35

Ahmet Tural hangi makamda olursa olsun asla emekçinin işçinin garibanın rızkına dokunmaz. Sözü özü birdir. Belediye başkanlığı yapmış zat-ı muhteremler gibi işçinin mahremiyetine girip dinlemez video çekmez çektirmez. Bekediye işçilerine ve emekçilerine artık baskılara son verin İYİyi tercih edin. Unutmayın ki tercihleriniz kaderinizdir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR