30 Nisan 2024 Salı

TESLİM OLMADI İNTİHAR ETTİ

TESLİM OLMADI İNTİHAR ETTİ

Isparta

Burdur'un Tefenni ilçesinde bugün yaşanan intihar olayı herkesi şok etti. Haklarında göz altı kararı verilen 10 kişi arasında yer alan Abdurrahman Arslan polise teslim olmak yerine kafasına silahla ateş ederek intihar etti.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Antalya ve Burdur merkez ile Tefenni ilçesinde10 kişi için göz altı kararı çıktı. Emniyet ekipleri Tefenni'de yaşayan Abdurrahman Arslan'ın evine göz altı için gittiler ancak, 57 yaşındaki Abdurrahman Arslan kapıyı açmadı. Bir süre sonra silah sesi duyulunca ekipler içeri girdiklerinde acı manzara ile karşılaştı. Arslan tabanca ile kafasına ateş ederek yaşamına son verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kul hakkı yemeyin

28 Aralık 2022 Çarşamba 07:03

Milletin hakkını,yetimin hakkını yerseniz,milletin içine çıkamazsınız,bile bile kul hakkı yiyenlerin eninde sonunda burnumdan fitil fitil gelir.

kronos34.news

28 Aralık 2022 Çarşamba 04:45

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Tefenni Mal Müdürlüğü'ne yönelik zimmet soruşturması başlatıldığı ve toplam 10 şüpheli hakkında gözaltına kararı verildiği öğrenildi. Antalya, Burdur merkez ve Tefenni ilçesinde operasyon yapıldığı, 9 şüphelinin adreslerinde gözaltına alındığı kaydedildi. Eve gelen polise kapıyı açmayıp tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren Abdurrahman A.'nın da bu soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı olduğu belirtildi.

Adnan

27 Aralık 2022 Salı 22:52

Bomba suçu neymiş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR