29 Nisan 2024 Pazartesi

TELEFON YERİNE TÜY DÖKÜCÜ KREM GELDİ

Şarkikaraağaç İlçesi'nde yaşayan Hasan Fehmi Dikel, internet üzerinde 2 adet telefon siparişi verdi. Hesaplarına ücreti yatıran Dikel'in kargo ile işyerine ise tüy dökücü krem gönderildi. Dolandırıldığı anlayan Dikel savcılığa başvurdu.

Isparta

Şarkikaraağaç ilçesinde özel bir şirkette muhasebe işinde çalışan Hasan Fehmi Dikel (42) isimli vatandaş internet üzerinden telefon siparişi verdi ve kargodan tüy dökücü krem çıktı.

Sosyal medya da  telefon ve bilgisayar reklamını gören vatandaş kredi kartı ile ödeme yaparak 2 adet telefon 1 adet bilgisayar siparişi verdi daha sonra gelen kargosunu teslim alan şahıs kargosunu açtığında içinde tüy dökücü krem görünce şok yaşadı.

600 TL ÖDEME YAPTI

Ürünler için internetten kredi kartı ile ödeme yaptığını belirten vatandaş banka hesaplarını kontrol ettiğini ve fazla para alınmadığını görünce mutlu olduğunu söyledi

BEN ZATEN KELİM

Dolandırılan vatandaş benim gibi günlük 5 kişiyi dolandırsalar büyük haksız kazanç sağlarlar olayın ilginç tarafı da ben zaten kelim tüy dökücü krem yerine başka bir şey gönderselerdi işe yarardı diyerek espiri yaptı ve konuyla ilgili savcılık ekiplerine şikayette bulunacağını bildirdi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR