30 Nisan 2024 Salı

Tek hedef Iğdır FK'yı deplasmanda yenmek

Tek hedef Iğdır FK'yı deplasmanda yenmek

Isparta

HABER/ Ali Çevibaş- TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta 32 Spor, fikstürde son 5 haftayı büyük sancılı geçiriyor. Bomba 32 Haber Sitesi olarak, 1 ay önce “Isparta 32 Spor’u zorlu süreç bekliyor” haberimizde oynanacak karşılaşmalara dikkat çekmiştik. Ve ilk yarının bitimine son 1 maç kala 4 mağlubiyet yaşadık. Yeşil-pembeliler son maçını ise deplasmanda grubun yine etkili takımlarından Iğdır FK ile oynayacak. Bu maçı kazanarak, aldığı büyük yaraya pansuman yapması için önemli olacak.

Sezon başından buyana çıktığı 17 maçta 10 galibiyet alan 7 yenilgi alan pembe-yeşilliler sezonun ilk yarısının bitimine 1 maç kala 30 puanla 5. Sırada bulunuyor. Grupta son haftalar yoğunlukla mağlubiyet ile geçti. Etimesgut mağlubiyeti ile başlayan, 24 Erzincanspor ile devam eden ardından İnegöl ile son olarak Kastamonuspor mağlubiyeti büyük kayıp yarattı. Şampiyonluk ve play-off şansının yüksek olduğu bir sezon geçiren yeşil-pembeliler artık gözünü ikinci devreye çevirdi.

LİGİN SON MAÇLARINA DOĞRU PUAN AVANTAJI ŞART

İkinci devre de aynı takımlarla yine sezon sonuna doğru zorlu maçlara çıkılacak. Şampiyonluk ya da play-off mücadelesi için son haftalara kadar mağlubiyet yaşanmaması gerekiyor. Arada verilen kayıplar, sezonun sonunda alınan yenilgilerle birlikte hüsrana yol açıyor. Pembe-yeşilliler, ikinci yarıda bu hatayı yapmaması için temkinli olması gerekiyor.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kemal

20 Aralık 2023 Çarşamba 16:06

ilk yarı çok iyiydi.penaltı ayarlarımız bozdu.ilk 11 den 4 kişi artık yok nunuda unutmayalım beyler

ismi lazım değil

20 Aralık 2023 Çarşamba 13:41

Herhangi hali saha takımı ispartaya 5 atar

mehmet

20 Aralık 2023 Çarşamba 12:32

Takımda taktiksel anlamda bir şey yok Alim Harlak atarsa atacak atamazsa yok

hilal

20 Aralık 2023 Çarşamba 12:21

stadyuma güzel ağaçlar çiçekler dikilse koşuyolu yapılsa insanlar gidip orada oturup çay içse piknik yapsa çok daha fazla insan mutlu olur Hakan hocaya da güvenlik yapın oraya tertemiz futbol futbol nereye kadar

Isparta32

20 Aralık 2023 Çarşamba 10:58

Film buraya kadarmış hiç bir şey yapamaz ıspartaspor play offfada kalamaz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR