28 Nisan 2024 Pazar

TED kolejinden Bilim Şenliği

Okul bahçesinde 9.Bilim şenliğini kutladı. Fen ve Teknoloji öğretmenleri Fikret Şimşek ve Neslihan Gönül koordinatörlüğünde düzenlenen Kutlamalara Mili Eğitim Müdürü Sabri Caner, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Isparta

Kutlama Okul Müdürü Hayrettin BİLGE, akabinde Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner’in konuşmaları ile başladı. TED Isparta Koleji Eğitim Koordinatörü ve İlköğretim müdürü Hayrettin Bilge; Atatürk'ün “Hayatta En Hakiki Mürşit ilimdir, fendir, ilim ve Fenin dışında yol gösterici aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir” sözünü hatırlattı. Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ise “TED Koleji gibi, Isparta’mızı başarıyla temsil eden okulumuza gelmekten gurur duyuyorum, sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum.” dedi.

 

Kutlamalarda 2. sınıf öğrencileri Tango, Hiphop gösterileri 3. sınıf öğrencileri Anadolu Ateşi, Köy Düğünü ve Harman Dalı Zeybeği ve Kolej cimnastik gösterileri sergilendi.

 

Hemen ardında Lise öğrencilerinin, Ortaokul öğrencilerinin ve Anasınıflarının hazırlamış oldukları yaratıcı projeler ve birbirinden ilginç deneyleri izlemek üzere sergiler gezildi. Öğrenciler çeşit çeşit projelerini ve deneylerini konuklara anlatarak sundular.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR