28 Nisan 2024 Pazar

Taziye evini biz yapacağız

Taziye evini biz yapacağız

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın seçimi kazanması halinde ilimizin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan Taziye Evini mutlaka yapacaklarını söyledi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın; beraberinde MHP İl Başkanı Önder Topçu ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolulular Derneği’ni ziyaret etti.
Dernek Başkanı Uğur Macit ve kalabalık bir dernek üyeleri tarafından karşılanan Günaydın burada istek ve dilekleri dinledi.

** “İHTİYAÇLARI BİLİYORUM”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın; birlik ve beraberliğin sağlanması ve tek çatı altında toplanılması için bu tür derneklerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak; “Aslen Doğu ve Güneydoğu doğumlu olan ama uzun yıllardır ilimizde yaşayan, evlenen, iş yapan insanlarımızı biliyor ve tanıyorum. Hepimiz kardeşiz, etle tırnak gibiyiz. Hepsi de vatanını, milletini ve devletini seven insanlar. İhtiyaçları biliyorum. Bizim kültürümüzde cenaze ve taziye çok önemlidir. Onun için seçimden sonra ilk işimizden birisi ilimize taziye evi kazandırmak olacak. Projesi hazır. Hemen ilk kazmayı vuracağız” dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR