27 Nisan 2024 Cumartesi

Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı

Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı

Isparta

13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Açıldı. Fotoğraflar 2-3-4 Ocak tarihlerinde Meydan AVM'de sergilenecek. Sergiye tüm Ispartalı vatandaşlar davet edildi.

​Toprağın, tarımın, ormanın ve suyun önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan ve Bakanlığımızca bu yıl 13.sü düzenlenen "Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması", Genel, Çiftçi, Öğrenci, Tema, Tarım ve Orman Bakanlığı Çalışanları ile Denizbank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride "Sen Üret Yeter" sloganıyla gerçekleştirilmiştir.

13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına bu yıl 6 kategoride toplam bin 210 katılımcı 6 bin 635 eserle katılmıştır. Seçici kurul tarafından 8 eserin ödül alması uygun görülürken, 120 eser de sergileme ve albüm çalışması için belirlenmiştir. Fotoğraflar her ilde Bakanlığımızca belirlenen tarihlerde 3 gün süreyle sergilenerek fotoğraf severlerin beğenisine sunulmaktadır. Bu kapsamda ilimizde söz konusu fotoğraflar 2-3-4 Ocak tarihlerinde Meydan AVM'de sergilenecektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR