27 Nisan 2024 Cumartesi

Tamtürk İstanbul'da

Tamtürk İstanbul'da

Isparta

Isparta Doğa Koleji, İstanbul'daki "Doğa Koleji'nin Eğitim Liderleri Vizyon Toplantısı"nda, yeni dönem iletişim kampanyası olan "Geleceğin Doğası" tanıtımında yer aldı. "Geleceğin Doğası" iletişim kampanyası tanıtımına, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, United Gode Ajans Başkanı Kaan Uskanlı, Türkiye'deki tüm Doğa Kolejleri yöneticileri ve Isparta Doğa Koleji adına da Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk ve idareci kadrosu katıldı.

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, dünyanın, teknolojinin ve yaşamların değiştiğini belirterek, "Kurulduğumuz günden beri Doğa Koleji'nin durmaksızın geliştiğini aktararak, 'Bugün, eğitimin Türkiye'deki lideri olmamızın iki sebebi var. Dünyadaki değişime ve teknolojiye hızlıca ayak uydurabilmemiz, gelecek vizyonumuzu bugünden çalışmalarımıza yansıtabilmemizdir. Bu başarıyı öğrencilerimizi her zaman merkezine koyduğumuz yenilikçi eğitim anlayışımızla elde ettik ve gelecekte de kendimizi sürekli geliştirerek eğitimin lideri olmaya devam edeceğiz. Geleceğin Doğa'sını bu vizyonla bugünden hazırlıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, "Doğa Koleji, 21 yılda Türk eğitimine sayısız başarı, ödül ve fark dersleri kazandırdı. Doğa Koleji bugün yaparak, yaşayarak ve yaşam boyu öğrenme ile öğrencilerine okul öncesinden üniversiteye kadar hayatlarında başarıyı yakalayacakları donanımı sunuyor. Geleceğin Doğa'sı çünkü, öğrencilerimize yarını inşa edebilmeleri için gereken bilgiyi, donanımı bugünden, teknolojik alt ve üstyapıyı, motivasyonu bugünden sağlıyoruz. Geleceğin Doğa'sı çünkü, yarının mimarları, mühendisleri, doktorları, öğretmenleri, sanatçıları, sporcuları, yarın dünyayı değiştirecek nesil Doğa Koleji'nde yetişiyor." dedi.

Alpözü, "Doğa Koleji öğrencilerinin akademik başarıların yanında kodlamadan satranca, yüzmeden hentbola tüm spor branşlarında da başarıdan başarıya koştuğunu ifade etti. Doğa Koleji öğrencilerinin 21 yıldır akademik sınavlarda yüzlerce birincilik ve binlerce derece elde ederek Türkiye'nin önemli lise ve üniversitelerine yerleştiğini vurgulayan Alpözü, 'IB programı ile 800'ü aşkın öğrenci ise dünyanın önde gelen üniversitelerine kabul aldı. Bilim ve teknoloji alanında bu zamana kadar toplamda 4 bin 976 proje üreten öğrenciler ulusal ve uluslararası yarışmalarda projeleriyle dereceler elde ediyor.' değerlendirmesinde bulundu.

't-MBA Eğitim Modeli ile geleceğe hazırlanıyoruz'

Doğa Koleji IB Diploma Programı mezunu ve Hollanda Delft Üniversitesi'nden Bilgisayar Mühendisliği mezunu Ahmet Hakan Dönmez de IB programı ile analitik düşünme becerisini ve eleştirel bakış açısını geliştirerek, "Geleceğin Doğa'sında bugününe hazırlandığını" aktardı.

Isparta Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk ve yöneticileri bu önemli toplantıya özel davetliler olarak katıldı. Isparta Doğa Koleji, bu etkinlik sayesinde, geleceğin eğitim anlayışını daha iyi anlama ve bu alandaki yeniliklere katkıda bulunma fırsatı buldu. Okulun bu başarılı katılımı, Isparta halkı için de büyük bir gurur kaynağı oldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR