28 Nisan 2024 Pazar

Taekwondo Zafer Şampiyonası Eğirdir'de yapıldı

Taekwondo Zafer Şampiyonası Eğirdir'de yapıldı

Isparta

 Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan  13 ilimizden Zafer Şampiyonasına katılan 28 Kulüp ve 263 sporcu 2 gün süren şampiyonada dereceye girebilmek için ter döktüler.

Dün akşam gerçekleşen seremoni ile dereceye giren sporculara madalyalarını Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli GÖK ve protokol üyeleri taktı.

Dün saat 19.00'de tüm kulüplerin ve sporcuların katılımı ile gerçekleşen seremoni programında konuşan Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, '

Değerli beledediye başkanım kıymetli protokol taekwondo sporuna gönül vermiş değerli sporcularımız değerli hakemlerimiz çok kıymetli antrenörlerimiz ve değerli Eğirdirliler Eğirdirimiz bir çok spor alanında ev sahipliği yapmasından birdefa daha büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum bunu öncelikle belirtmek istiyorum ve bu noktada tabiki belediyemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı bu anlamda ev sahipliklerinden dolayı hakkaten özel teşekkür ediyorum. Ekipleriyle gece gündüz bu tarz etkinliklerde her zaman buradalar büyük emek ve çaba sarf ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum ve 13 ilimizden gelen 263 sporcumuza ve onların çok kıymetli ailelerine onları yüreklendiren spora teşvik  etmelerine büyük destek olan ailelerine çok teşekkür ediyorum. Eğirdir'de sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ben Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz iller arası bu müsakabanın hayırlara vesile olmasını diliyorum ve bütün sporcularımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum ve yine bu kapsamda emeklerini sarf eden bütün paydaşlarımıza bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum.' Dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK yaptığı konuşmada,

'Sayın kaymakamım kıymetli protokol değerli hocalarımız kıymetli öğrencilerimiz 2023 yılında gençlik ve spor il müdürlüğümüzün programında olup bu yıl Eğirdir'de 26 Ağustos'ta başlayarak Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan bu programda 13 ilimizden  28 klüp ve toplam 263 öğrencimizin kaymakamlığımız, belediyemiz, gençlik spor, milli eğitim tüm kurumlarımızın bu tür organisazyonun hazırlanmasında öğrencilerimiz ve aileleri gerçekten ciddi bir emeğin sonucu  30 Ağustos Zafer bayramı etkinliği çerçevesinde bu şampiyonun Eğirdir'de yapılması çok mutlu olduğumuzu ifade ediyor, inşallah bundan sonraki yıllarda da yine 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirip imkanlar ölçüsünde bu tür faaliyetlere destek vererek tüm sporcularımızın hocalarımızın ve sporcu ailelerimizin yanında olduğunu belirterek hepinize saygılar sunuyorum.'dedi.

Gece geç saatlere kadar süren müsabakalar sonunda minikler il seçmeleride gerçekleşti.

Programa Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli GÖK, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Sarpdağ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, muhtarlar ve çok sayıda sporsever katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erbil Spor

28 Ağustos 2023 Pazartesi 23:33

Fatih hocamla yaşar hocam adamdır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR