30 Nisan 2024 Salı

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinden anlamlı proje

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerinden anlamlı proje

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri “Kalpten Kalbe” sosyal sorumluluk projesi kapsamında otizmli çocuklarla bir araya geldi.

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Profesyonel Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında toplumun otizmli bireylere olan hassasiyetini geliştirmek, toplumu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla “Kalpten Kalbe” sosyal sorumluluk projesi geliştirdi. Öğrenciler 5 Aralık Salı günü Isparta Meydan AVM Playpark Bowlingo Eğlence Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Gülşen Önal Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi dekanı Ümit Arklan, Playpark Bowlingo İşletme Müdürü Güngör Serin, Meydan AVM İşletme Müdürü Arzu Şavluk ve proje yürüten öğrenciler Arzu Çetin, Duygu Çiçek, Elif Modalı, Gülşen Yıldırım, İlayda Nur Dilekçe ve Sinem Yazıcı katılım sağladı.

Öğrenciler proje etkinlikleri için kurdukları stantlarda oyun hamuru, resim çizimi ve boyama, lego ve yapboz gibi oyunlarla otizmli çocuklarla bir araya geldi. Bunların yanı sıra Playpark Bowlingo Eğlence Merkezi’nde bulunan birçok oyun ve aktivite aracı da çocukların kullanımına açıldı. Eğlence merkezi müdürü Güngör Serin “Böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmak hem sevindirici hem de gurur verici” diyerek görüşlerini bildirdi. Projeyi yürüten öğrencileri temsilen konuşan Elif Modalı ise “Yapmış olduğumuz etkinlik ile minik yüreklere dokunduk, onlarla unutulmaz anlar paylaştık” diyerek duygularını ifade etti ve otizmli çocuklar başta olmak üzere engellilere yönelik çeşitli projeler yapmaya devam edeceklerini belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR