01 Mayıs 2024 Çarşamba

Şükrü beyin tekrar belirlenmesinde en önemli faktör;

Şükrü beyin tekrar belirlenmesinde en önemli faktör;

Isparta

7 Ocak Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanımız Tayyip beyin bizzat katılımıyla başta (onbir) 11 büyükşehir ve 26 ilin belediye başkanlarını açıklandı. Bu yirmi altı ilin arasında şehrimiz Ispartamız da vardı. Şükrü başkanımız 31 Mart yerel seçimlerinde partimizin belediye başkan adayı olarak açıklandı.

İstanbul’da yapılan aday tanıtımı tabii ki çok önemliydi. Zira Tayyip beyin ilk göz ağrısı İstanbul, adayımız eski bakanımız Murat KURUM beyle tekrar İstanbul’a hizmete devam etmeyi tercih etti. Günün en güzel sloganı da “İstanbul Muradına Kavuşacak” oldu.

Ancak bu toplantının biz Ispartalılar için ayrıca özel bir önemi vardı. Yaklaşık iki aydır yoğun bir şekilde ilimizde yapılan temayül yoklamalarıyla aday çalışmaları, açık ve gizli anketler, kanaat önderleri ve eski siyasetçilerin değerlendirmeleri, il ve ilçe teşkilat görüşleri sonucunda toplantılar yapılmıştı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda Isparta’daki tüm çalışmalarda Şükrü BAŞDEĞİRMEN beyin ismi önde çıkmıştı. Dolayısıyla Ispartalılar olarak bizler de Şükrü başkanın isminin de Tayyip bey tarafından açıklanmasını bekliyorduk. Nihayet öyle de oldu. Tüm Ak Partililer olarak sonuçtan sevinçliyiz, gururluyuz.

Şükrü beyin tekrar belirlenmesinde en önemli faktör; geçen beş yıllık hizmeti süresince kamuda karşılığının oluştuması, şehre düne göre artı katmadeğer katması, şehir insanıyla barışık ve iletişim kanallarını açık tutması, vücut diliyle insanlara sıkıntı ve kaygı yerine huzur ve güven vermesi oldu.

Şükrü beyin isminin tekrar açıklanmasındaki bir başka sebep de, şehrimiz insanının yeni bir adayla yeni bir risk yerine, bildiği gördüğü ve inandığı, tanıdığı ve güvendiği biriyle beş yıl daha yönetilmeyi tercih edeceği ve bunu da yapılan tüm aday belirleme süreçlerinde ilgili birimlere hissettirmesi ve bilgilendirmesi olmuştur. Geçen son beş yılda hemşerilerimiz nezdinde bu kanaati uyandırabildiği için, bırakabildiği için başkanımızı gerçekten tebrik ederim…

Şüphe yok ki, gerek genel ve gerekse yerel seçimlerde aday belirleme sürecini en iyi yöneten parti Ak Parti’dir. Bunun ispatı da son yirmi yılda kazanılan tüm seçimlerdir. Biraz erken olacak ama 31 Mart seçim sürecinin ülkemiz ve yarınlarımız adına güzelliklere vesile olacağı Pazar günü Haliç Kongre Merkezinde yapılan toplantı ile ortaya çıkmıştır. İstanbul Murat KURUM’la beklenen adayına kavuşmuş, Ispartamız da Şükrü BAŞDEĞİRMEN ile beklenen adayına kavuşmuştur. Kalın sağlıcakla…!

İsmail TANIŞMAN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aykırı Ses

10 Ocak 2024 Çarşamba 11:44

Bu derin siyasi ****izleri ile ufuk açan sayın Tanışman'a çok teşekkürler. Ama bu kadar uzatıp kendini yormasına gerek yok bence; "yaşasın AK Parti'miz" yazması mesajı almamıza yeter de artar.

Prof

09 Ocak 2024 Salı 22:49

Ahmet turalın haberleri yoruma neden kapalı oluyor admin bey çekintiniz mi var

SÜLEYMAN GÖDE

09 Ocak 2024 Salı 14:05

Ispata halkı tarafından seçilmiş başkan şükrü başdeğirmen herşeye rağmen tüm engelleri aşmış seçilmiş inşallah tekrar seçilecektir her kesim den oy alıyor çünkü gönlünde ıspartaya aşk var adam da

EY SAMİMİYET NERDESİN

09 Ocak 2024 Salı 13:58

ben duruşa oy veririm zengine kuruşa önem verenlerin çalışkanlığı bile hesap işi gibi geliyor bana.Allah rızası ve halkı düşündüğüne inansam oy verecem ama bana inandırıcı,samimi gelmiyor.

NipTuck

09 Ocak 2024 Salı 13:16

...dedi ihaleci

Halkın sesi

09 Ocak 2024 Salı 13:06

Uluborlu’da açıklansın artık çare Ahmet Oğuz bakır

AYAKTAKİ YOLCU

09 Ocak 2024 Salı 12:58

ismail sen yazma diyoruz sen hala yazıyon.. yazmasın bu.. yazamıyor çünkü

Ahmet Taşcı

09 Ocak 2024 Salı 12:53

Yeter artık Bizim oyumuz İyi partiye

Arası musa

09 Ocak 2024 Salı 12:53

Halel ossun şükrü ye valla iki vekil Bi il başkanına bun ca belediyedeki rezalete garşı aday oldu artık hepsi ona biat edecek öpün adamın elini.

Nakit

09 Ocak 2024 Salı 12:46

Şükrü beyin aday olması para gücüdür başka birşey yok

Kenan

09 Ocak 2024 Salı 12:23

Tanışman ticaret kapatılmalıdır . Her ceviz yuvarlak değildir. Her yuvarlak ….

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR