27 Nisan 2024 Cumartesi

Sönmez’den Bakan Koca’ya doktor teşekkürü

Sönmez’den Bakan Koca’ya doktor teşekkürü

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, geçen 21 Kasım 2023 tarihinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme sonrasında Yalvaç Devlet Hastanesinde eksik olan branşlar ile ilgili atamalar hususunu dile getirdiğini anlatarak; “Bugün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 114. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonrası Yalvaç Devlet Hastanesi’ne 1 Radyoloji Uzmanı,  1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile 1 Pratisyen Hekim ataması yapıldı. Sayın Bakanımız ile yaptığım her görüşmede Ispartalı hemşehrilerimiz için yapılacak hizmetler ve yatırımlar konusunda taleplerimizi geri çevirmeyerek kısa sürede sonuçlandıran Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Spartalı

23 Aralık 2023 Cumartesi 22:54

HASAN BASRİ BEY SİZ DE BASTIRIN ŞI AKP'ye ve ZABUNA DA ŞU DUBLE YOL ÖDENEKLERİ YIL BİTMEDEN ÇIKSIN YOKSA BU ZABUNLA YANINDAKİNE KALIRSA ISPARTALI SİTTİN SENE GÖREMEZ DUBLE YOLLARI . O ZAMANA KADAR DA BİR DÜNYA BU YOLLARDA TELEF OLUR.

Mustan Gelendot

22 Aralık 2023 Cuma 16:32

aslan vekilim senin yaptığın hizmet sadece yalvaça değil hem şarkikaraağaca hem gelendosta tebrik ederim seni bu üç ilçenin toplam nufusu 130 bin civarında.

Öarşi

22 Aralık 2023 Cuma 16:31

Basrı abı amanha tıren işine benzemesın sen caba harcıyor rekramları başkası oynuyo

Şarkikaraağaç Exkspres

22 Aralık 2023 Cuma 16:26

Hasan Basri vekile teşekkür ederim. Yalvaç Şarkikaraağaç ve Gelendostun ortasında hastanesi büyük her hangi bir hastalıkta ve vakada hastanın Ispartaya giderken zaman kaybı ölümlerle sonuçlanır. bu nedenle Vekilin yaptığı bu girişim güzel ve yerinde. Her ne kadar facebook sayfamda paylaştığım yazı ile yalvaçla şarkikaraağaç ilçeleri vekil konusunda bir birine düşürmeye çalışım mu acaba?

Afşar

22 Aralık 2023 Cuma 14:56

Allah razı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR