29 Nisan 2024 Pazartesi

SİNAN AYDIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

SİNAN AYDIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Isparta

Yıllardır Bakkallar ve Bayiler Odasında Genel Sekreter olarak görev yapan Sinan Aydın, Odanın Ocak ayında yapılacak seçimli kongresinde Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 BİRLİK BAŞKANI TURAL’I ZİYARET ETTİ

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Bapbacı ve Başkan Adayı Genel Sekreter Sinan Aydın bugün Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı makamında ziyaret ettiler.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Bapbacı ve Başkan Adayı Genel Sekreter Sinan Aydın’ın yanı sıra Aydın’a destek veren çok sayıda Bakkal ve Bayi sahipleri de katıldı.

BAPBACI; “GÖREVİ SİNAN KARDEŞİMİZE BIRAKACAĞIM”

Ziyarette bir konuşma yapan Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmhet Bapbacı, 31 yıldır bu görevi sürdürdüğünü ve yapılacak kongrede bırakacağını belirterek; “Değerli odamız üyelerinin yıllardır Odamızda Genel Sekreter olarak çalışan Sinan kardeşimize destek vereceğine inancım tamdır” dedi.

AYDIN; “BAKKAL VE BAYİ ESNAFIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

 Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Sinan Aydın da ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi her dört yılda bir yapılan Esnaf Odaları Birliğimize bağlı tüm odalarımızın seçimleri ocak ayı itibariyle başlamaktadır. Yapılacak olan bu seçimlerde odamıza yıllardır hizmet eden büyüğümüz ağabeyimiz Mehmet Ali Bapbacı’nın başkanlığı bırakması dolayısıyla üyelerden gelen istek talepler doğrultunda büyük bir teveccühle aday olmam konusunda bir baskı oluştu. Yaptığım istişareler sonrasında da aday olmaya karar verdim. Bakkallar Odasında zaten beni herkes tanır. Ben değil Biz olarak hitap ettiğimi herkes bilir. Esnaf ve sanatkarımızın işinin görülmesi için 7 /24 çalışan bir insanımdır. Bunu Bakkallar Odasında çeşitli görevlerimde ve en son genel sekreterlik yaptığım görev sürem içinde bakkala esnafının tüm işlerine yardımcı olduğumu tüm üyelerimiz bilmektedir. Bu işin zaten mutfağından geliyorum. İnşallah bu tecrübe ve birikimimizle birlikte Bakkallar Odamızın beklentilerini, üyelerimizin beklentilerini hizmet çıtasını en yükseğe çıkarma gayretinde olacağımızdan herkesin emin olmasını isterim. Bildiğiniz gibi Bakkal esnafımızın sıkıntıları sorunları vardır. Bugün birini çözeriz yarın bir başka sıkıntı doğar Bizim tabi ki en büyük sorunumuz büyük AVM’lerdir. Bu konuda da zaten Birliğimiz, federasyonumuz ve çatı kuruluşumuz TESK de çalışma yürütülmektedir. Zaten TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken aynı zamanda federasyonumuzun da başkanıdır. Pekende Yasası düzenlemesinin bir an evvel çıkarılması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Görevimizi yaparken geçmiş dönemde görev yapmış başkan ve yöneticilerimizle de tabi ki istişare yapacağız. Esnaf Odaları Birliğimiz başta olmak üzere federasyonumuz ve çatı kuruluşumuz TESK ile iyi diyaloglar kurmak suretiyle esnafın işlerini görmeye yardımcı olacağız. Bunun dışında yapılacak tüm işerde iyi ve kötü gününüzde yanınızda olacağımı belirtiyor bu vesileyle üyelerimizin gösterdiği teveccühe gerçekten teşekkür ediyorum. Gittiğimiz dolaştığımız yerlerde büyük bir teveccüh var. Bu vesileyle 16 Ocak’ta yapılacak olan genel kurulumuza tüm üyelerimizi davet ediyor. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ederken aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

TURAL; “BAŞARILAR DİLİYORUM”

Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da konuşmasında, Başkan Bapbacı ve Başkan Adayı Sinan Aydın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Mehmet Başkanımız yıllarca bu görevi yürüttü. Ben de geçmişte Şoförler Odası Başkanıydım. Esnaf Odaları Birliği çatısı altında uzun yıllar ikimiz de oda başkanlığı yaptık. Kendisi, görevi bırakacağını açıkladı. Ben kendisine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve Başkanlığa aday olan ve yine yıllardır bu odamızın Genel Sekreteri olarak görev yapan Sinan arkadaşımıza da başkanlık yarışında başarılar diliyorum” dedi.

BAPBACI VE AYDIN’DAN ÇİÇEK TAKDİMİ

Ziyarette, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Bapbacı ve Başkan Adayı Genel Sekreter Sinan Aydın, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’a bir buket çiçek takdim ettiler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR