03 Mayıs 2024 Cuma

Sıkılmadık el kalmayacak

Sıkılmadık el kalmayacak

Isparta

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Adayı Tural ve parti yönetimi son olarak Çünür Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Tural, “Gezilmedik yer, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarına Çünür Mahallesi’nde devam etti.  Başkan Adayı Tural’ın seçim çalışmalarına İyi Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve beraberindeki partililerle de eşlik etti.  Belediye Başkan Adayı Tural, Çünür Mahallesi’ndeki işletmelere tek tek girerek esnaf ve vatandaşın sorun ve taleplerini dinleme imkanı buldu.

MAHALLENİN İSTEK VE TALEPLERİNİ ALIYORUZ

Isparta’da gezilmedik ye, sıkılmadık el ve çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, esnaf ve vatandaşlardan aldıkları talepleri Proje Kuluçka Merkezi’nde değerlendirdiklerini ve proje çalışmaları yaptıklarını söyledi. Tural “Belediye Başkan Adaylığımızın açıklanmasıyla ilimizde esnaf gezmeye başlamıştık. Gezilmedik ev, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bugünde Çünür mahallemizdeki esnafımızı ziyaret ettik. Esnafın halini hatırını soruyor taleplerini alıyor, istek ve taleplerini alıyor tabi ki  mahallede yaşayan halkımızın da istek ve taleplerini dinliyor, bunları proje merkezimize götürüyoruz. Burada arkadaşlarımız değerlendirme yapıyor, istek ve taleplere göre projelerimizi hazırlamaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. Ispartamızı inşallah İyi Belediyecilikle buluşturacağız “ dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Seçmen

16 Ocak 2024 Salı 10:35

Benim elimi sıkmadı :)

Dereli

15 Ocak 2024 Pazartesi 18:59

Ne günaydın ne başdeğirmen benim adayım Ahmet Turhal

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR