27 Nisan 2024 Cumartesi

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULDU

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULDU

Isparta

Isparta'dan Antalya'ya giden Nihat Gök (47), serinlemek için girdiği denizde boğuldu. Gök'ün cesedini sudan çıkartan yeğeni İsmail Ö., (17) "Kurtarmak için her şeyi yaptım ama beceremedim" dedi.

Olay, sabah saatlerinde Antalya Yaşam Parkı'nda meydana geldi. Nihat Gök, sabah erken saatlerde iki yeğeniyle birlikte Konyaaltı Sahili'ne gelerek denize girdi. Bir süre sonra su yüzeyinde hareketsiz kalan Gök'ü gören yeğeni İsmail Ö., yüzerek yanına gidip denizden çıkardı. Kalp masajı ve suni teneffüs yapan İsmail Ö., diğer yandan 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Nihat Gök'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Gök'ün cesedi, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polise verdiği ifadesinde Nihat Gök'ü kurtarmak için uğraştığını belirten İsmail Ö., "Suyun yüzünde hareketsiz yattığını görünce hemen yanına gittim. Su dışına çıkardıktan sonda kalp masajı ve suni teneffüs yaptım. Ancak kurtaramadım" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak ıspartalı

23 Temmuz 2020 Perşembe 01:46

Rabbim rahmet eylesin. Yaz aylarında böyle boğulmalar çok oluyor. Bu aylarda denize girmek yasaklanmalı. Ayrıca zaten deniz kenarları yazın insanların en çok günaha girdikleri yerler.

Mirkelam

22 Temmuz 2020 Çarşamba 16:13

Sahildeki cankurtaranlar ne iş yapıyorlar acaba bostan korkuluğumu o sırada millet erken gidiyor denize onları saat 9 dan önce görmek mümkün değil

Vatandaş

21 Temmuz 2020 Salı 22:50

Keşke yüzme bilseydi veya ayağının yere basmadığını yerlere ilerlemeseydi

Siyah Sancak

21 Temmuz 2020 Salı 18:12

Bi de orda cankurtaran (göstermelik) var. Allah rahmet eylesin.

Zkyılmaz

21 Temmuz 2020 Salı 16:44

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR