27 Nisan 2024 Cumartesi

SENİRKENTLİLER KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

SENİRKENTLİLER KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Isparta

Yüzlerce Senirkentliyibiraraya getiren geleneksel kahvaltısında konuşan Yükseliş Vakfı Başkanı R. Ziya Örmeci, Vakıf olarak düzenledikleri etkinliklerle hemşehrilerini biraraya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Senirkent Yükseliş Vakfı’nın  geleneksel Pazar kahvaltısı geçtiğimiz gün Gökçay Gül Köşkü’nde gerçekleştirildi.  Kahvaltıya katılım  büyük olurken,  kahvaltı etkinliğine  Senirkent  Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu,  Antalya Senirkentliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Koray Ersal,  Senirkentli İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri,  Türkocağı Şube Başkanı Dr.Levent Başyiğit,  Senirkentlilerin eniştesi olan Kent Konseyi eski Başkanı Prof.Dr.Mahmut Bülbül, Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, Vakıf eski başkanlarından Av.Faik Yıldız ile çok sayıda Senirkentli kahvaltıda biraraya geldi. Senirkentliler  kahvaltı sonrası  bol bol sohbet etme imkanı bulurken,  hasret giderdiler.

YÜKSELİŞ VAKFI’NDAN

YILDA ÜÇ AYRI ETKİNLİK

Aynı zamanda Kent Konseyi ve Eczacılar Odası Başkanlığını da yürüten Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ramazan Ziya Örmeci, vakıf olarak her yıl  geleneksel olarak kahvaltı, kış pikniği ve  iftar yemeği tertiplediklerini ifade ederek, “Bu etkinliklerimiz sayesinde hemşehrilerimizle senenin belirli dönemlerinde biraraya geliyor ve onlarla sohbet etme imkanı buluyoruz. Bu etkinliklerden elde ettiğimiz gelirle  maddi durumu zayıf olan üniversite öğrencisi hemşehrimize de  burs veriyoruz” dedi. 

Vakıf Başkanı Örmeci, 1990 yılından bu yana vakıf olarak her yıl yüksek öğrenim gören öğrencilerine burs verdiklerini ve bu sayının 80’ler  düzeyinde olduğunu hatırlatarak, “Biliyoruz ki bugün burada yanımızda olduğunuz gibi yarınlarda da yanımızda olacağınızı çok iyi biliyoruz. Sizlerin desteği ile burs vererek okuttuğumuz öğrenci sayımız her geçen yıl artmaktadır, Vakıf siz var oldukça var olacaktır. Ayrıca  vakıf olarak en önemli projelerimizden olan Çünür’e yurt projemizi de en kısa sürede hayata geçirip  vakfımıza  kalıcı bir eser bırakmayı planlıyoruz, Ayrıca bu yurdun geliri yıllarca öğrencilere burs olarak geri dönecek” dedi.

VAKIF YÖNETİM KURULU ŞU

İSİMLERDEN OLUŞUYOR:

Senirkent’in kalkınması ve daha da ileriye gitmesi noktasında başarılı projelere imza atan Yükseliş Vakfı’nın Eczacı Ramazan Ziya Örmeci başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Ramazan Ziya Örmeci, Mehmet Fidan, Mehmet Ali Karcı, Şaban İliksiz, Erdal Ulukan, Erkan Türker ve Müjdat Umutlu.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kent konseyi mi?

02 Ekim 2018 Salı 18:10

Y.ZIYA ÖRMECI NE YAZIK Kİ USULSÜZLÜK İLE SEÇİLDİĞI KENT KONSEYİ BASKANLIĞINI KONYA BÖLGE İDARE MAHKEMESİ İPTAL ETTI. KENT KONSEYI BU SEBEPDEN DOLAYI ASKIYA ALINMISTIR. BİLGİLERİNİZE...

sengetli

01 Ekim 2018 Pazartesi 21:51

her sene ayni kisiler. kendin çal kendin oyna.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR