04 Mayıs 2024 Cumartesi

Senirkent Belediyesi'nin araç parkuru her geçen gün büyüyor

Senirkent Belediyesi'nin araç parkuru her geçen gün büyüyor

Isparta

Senirkent Belediyesi araç filosuna kazandırılan Makam Aracı, Cenaze Aracı, Yol Süpürme Aracı, İtfaiye Aracı, Kazıcı Yükleyici İş makinası, forklift, Traktör ve Çift Kabin 4x4 Pick-up sonrasında yeni bir iş makinası daha kazandırıldı.

Senirkent Belediyesi’nin araç filosunun genişlediğini ve hizmet kalitesinin arttığını belirten Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli yaptığı açıklamada, “Senirkent Belediyesi olarak kıymetli hemşehrilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için araç filomuza yeni araçlar eklemeye devam ediyoruz. Senirkent’imiz büyürken bizler de hizmetimizi güçlendiriyoruz. Göreve ilk geldiğimizde de tüm araçların bakım ve onarımlarını yapmıştık. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmaktır. Belediyemiz araç filomuzun genişlemesiyle hizmet kalitemiz de artmış olacak. İnşallah 2023 yılını da daha güçlü ve yatırımları hızlandırarak verimli bir şekilde değerlendireceğiz. Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Ekiplerimize kazasız belasız çalışmalar diyorum” diye konuştu

FİLOYA YENİ BİR İŞ MAKİNASI KATILDI

Senirkent Belediyesinin günden güne genişleyen filosuna yeni bir araç daha eklendi. Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, İlçe halkına daha kapsamlı, kaliteli ve iyi hizmet sunabilmek için araç parkını genişletiyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, “Cumhuriyet Meydanı’nda sergilenen Belediyemizin öz kaynakları ile alınan silindir halkın hizmetine sunuldu. Silindir makinesi belediyenin asfalt ve yol yapım çalışmaları, yama çalışmaları, toprak sıkıştırma işlerinde de kullanılacaktır.  Belediyemiz araç filosunu her geçen gün yenileyerek, Senirkent’e daha iyi ve kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Her ne kadar bazı kimseler Senirkent’e gelen hizmetlerden rahatsız olsalar da biz Senirkent için hizmete devam edeceğiz. İlçemize Hayırlı Olsun” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yazlıkçı

08 Eylül 2022 Perşembe 14:08

Sayın başkan kullanılmayacak ekipman ekip personeli ne işe yarıyor kınıyorum sizi geçen yazdan bu yaza bir adım ilerlememiş insan hiç mi icraat yapmaz çocuk parkı yok dökülüyor resmen yollar desen perişan mahallelerde kimseler kalmamış acaba neden pazar kuruluyor pazarın içi yolu araba kaynıyor biraz büyümeye çalışın siz geri geri gidiyorsunuz

Vatandaş

07 Eylül 2022 Çarşamba 21:50

Darısı GELENDOST Belediyesinin başına, ilçeye hizmet etmeyi son günlerde hatırladılar nasıl olduysa

Celal topbaş

07 Eylül 2022 Çarşamba 21:48

A dan z ye kadar filo boş işler nüfus gidiyor Senirkent de yerli kalmıyor her geçen gün eğitim sağlık iş doğalgaz eksikliği nedeni ile birer birer aileler memleketi terk ediyor yerini yepyeni Suriyeli 6-7 çocuklu aileller geliyor.

BEN SİZE YABANCIYIM.

07 Eylül 2022 Çarşamba 14:39

adam sanmıştım,ÇOK ĞÜVENMİŞTİM.ölümüne bile arkadaş vatandaş sanmıştım.AYNI BAYRAK ALTINDA TOPLANIP AYNI KIBLEYE YÖNELİP.AYNI SAFTA VATAN savunmasını yapabilirim sanmıştım.MALESEF,YANILMIŞIM YILLARIMI VERDİM. AYNI TOPRAĞIN ÇOCUĞUNA IRKÇILIK YAPANLAR malesef büğün suriyelilere KUCAK AÇAR OLMUŞLAR OLSUNLAR.KARDEŞLİĞİNİZ MÜBAREK OLSUN HER ŞEY PARA DEĞİLDİR. hatta yunanlılarıda kardeş alabilirsiniz. bizden uzak olun.GAVURA YAKIN OLUN

SENGETLİ

07 Eylül 2022 Çarşamba 14:00

İLÇEDE NEREDEYSE 1000LERCE KÖPEK VAR HALA BUNA ÇARE BULAMADILAR... VATANDAŞ MAĞDUR OLUYOR SOKAKLAR CADDELER DELİK DEŞİK YAĞMUR KAR YAĞDIMI GÖL GİBİ OLUYOR HALA ÇARE BULAMADILAR.. BAZI SOKAK ARALARINA İNSANLAR ÇÖP DÖKÜYOR GÜNLERCE ALINMAYAN ÇÖP YIĞINLARI OLUYOR.. ÖNCE BUNLARA ÇARE ÇÖZÜM BULSUNLAR

Cesaret

07 Eylül 2022 Çarşamba 12:25

Rwklam olarak Ekmeği ile oynadığı insanları yazabiyiyormusunuz bunun

köy

07 Eylül 2022 Çarşamba 11:15

kim takar senirkenti

Antalyadan selamlar

07 Eylül 2022 Çarşamba 00:22

Makina ve ekipman herzaman alınır mesele nüfus artırıcı yatırım yap mesela Keçiborlu gibi. Yanlış ata oynayanlar daima kaybeder başkanım.

D.Y

06 Eylül 2022 Salı 22:10

Sağolun varolun başkanım bizim için değerlisiniz

YABANCI

06 Eylül 2022 Salı 20:24

boş verin yatırım yapmayın.İYİYLİKTEN MARAZ DOĞAR ANLAMAZLAR.yılar önce DOĞUNUN İNSANINI KABUL ETMİYEN SENİRKEN.şimdi suriyelileri hem ucuz çalıştırıp HEMDE YER VERİYORLAR .elbet kendi ğeçimlerini sağlamak için ÇALIŞMALARI LAZIMDIR LAKİN: IRKÇI tutumları hoş değildir.BU VATANI KİMLERİN NE KADAR SEVDİĞİNİ KİMSE BİLEMEZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR