29 Nisan 2024 Pazartesi

Senin her zaman yanındayız başkanım

Senin her zaman yanındayız başkanım

Isparta

Seçim çalışmalarında dur durak bilmeyen gündüz ziyaretlerde, akşam mahalle buluşmalarında temposunu hiç düşürmeden devam eden, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Girdiği her dükkanda ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Tural’a esnaflar desteğini açıkça ifade ederken “Biz zaten senin yanındayız. Senin belediye başkanı olman için de elimizden geleni yapmaya hazırız. Sen esnafın içinden geldin. Bizi hep savundun kolladın. Bunu unutmayacağız tabi ki. Sana desteğimiz sonsuz Ahmet Başkanım” diye konuştular.

Sahada seçim sürecinin başından beri tempoyu sürekli artırarak yola devam ettiklerini belirten Başkan Adayı Tural “Esnafımızı geziyor, onları dinliyor göreve geldiğimizde yapacaklarımızı anlatıyoruz. Esnafımızın vatandaşımızın yoğun ilgisine mazhar oluyoruz.  Ben esnafın içinden gelen biri olarak, belediyede göreve geldiğimizde esnafımız, da altın çağını yaşayacak. Çünkü, biz önce kendi esnafımız deriz. Belediye dışarıdan mal ve hizmet satın alacaksa önce Isparta esnafından alacak. Öncelik her zaman Isparta esnafının olacak” dedi.

     

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR