27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHRİN SPOR FABRİKASI HİZMETTE GYMFACTORY AÇILDI

ŞEHRİN SPOR FABRİKASI HİZMETTE GYMFACTORY AÇILDI

Isparta

Akdeniz Bölgesi’nin en büyük spor salonu, 6 milyon TL’lik yatırımla Isparta’da açıldı. Kurumsal bir marka olan GYMFactory, 4100 m2 alanda 4 katlı alanıyla görenleri büyülüyor.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan emekli Aktif Hava Yolları Kaptan Pilotu Murat Kutlu’nun sahibi olduğu GYMFactory, güller diyarı Isparta’da da açıldı. Lara, Kepez, Shemall ve Konyaaltı’nda olmak üzere Antalya’da 4 şubesi bulunan ve 15 binden fazla üyeye sahip olan GYMFactory,, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük spor salonunu Isparta’da açarak büyük bir hizmete imza attı.

GÖRENLER BÜYÜLENİYOR

Terminal Camii üzerinde 4100 m2 kapalı alanda kurulan GYMFactory,ry için 6 milyon TL’lik yatırım yapıldı.  Uzak doğu spor dallarının yanı sıra tüm spor imkanlarının yer aldığı Spor Merkezi, dekoruyla da büyülüyor.

GYMFactory, Isparta Genel Müdürü Veli Toraman yaparken, Spor Koordinatörlüğünü ise Milli Antrenör Murat İşler yapıyor.

TUZ ODASINDAN SAUNASINA KADAR BÜTÜN HİZMETLER VAR

Isparta’ya Spor Fabrikası kurduklarının söyleyen GYMfactory Spor Koordinatörü Murat İşler, şu açıklamalarda bulundu:

“GYMFactory, Spor Fabrikası 4100 m2 kapalı alanda kuruldu.  Hava Kuvvetleri’nden Emekli Pilot Yüzbaşı, Murat Kutlu’nun öncülüğünde  böyle bir devasa tesis Isparta’ya kazandırıldı. 4 katlı spor salonumuzun 2000 m2’si bayanlara özel. 2 katını bayan müşterilerimiz için ayırdık. 1000 m2 asma katta bayanlara özel soyunma odaları, duş, sauna, tuz odası oluşturduk. Soyunma odalarında bakteri ve bulaşıcı hastalıklara karşı ozon koyduk. 4100 m2 kapalı alanın tamamında havalandırma sistemi ve klimalar mevcut.

Bayanlara özel 4 tane stüdyo odamız var. Plates, Zumba gibi sporlarını yapabilecekler. Bayan hocalarımız ve bayan diyetisyenlerimiz var. 20 antrenörümüz var. Tüm personelle birlikte yaklaşık 35 kişiye istihdam sağlıyoruz” dedi.

HEDEF: 5 BİN ÜYE

GymFactory olarak Ispartalı başarılı Antrenörleri de kucakladıklarını belirten Spor Koordinatörü Murat İşler, “Alanlarında en iyi antrenörlerimizi bünyemize dahil ettik. Isparta’nın öz evlatları da burada çalışıyorlar. Ayrıca Son teknolojik cihazlar getirdik. 15 tane erkekler katında, 10 tane bayanlar katında koşu bandı var. Ciddi bir yatırım yapıldı. Isparta halkına en iyi hizmeti vereceğiz.

EMS cihazımız var. 6 saatte yapılabilecek sporu 25 dakikada yaptırıyor. Tüm kasları, vücudu çalıştıran bir sistem. Bayanlarda beden sıklaştırması ve küçülmesi yapıyor. Erkeklerde de kullanılıyor.

Antalya’da 4 şube, 15 bin üyemiz var. İnşallah Isparta’da 5 binden fazla üyeyi hedefliyoruz. Salonumuzda aynı anda 600 kişi spor yapabilecek.

“PROFESYONEL BİR SİSTEM KURDUK”

Üye kayıtlarımız sürüyor. Çok ciddi talep var. Salonumuzu gezenler, üye olmadan çıkmıyorlar. Haftanın 7 günü hizmet vereceğiz.  Sabah 08.00-23.00 istenilen saatte gelinebilecek. Her saatte hocalarımız mevcut. Profesyonel bir sistem kurduk. 200 m2 çocuk oyun alanımız var. Anne ve baba spor yaparken çocuklar oyun parkında oynayacak. Bakıcı personelimiz de mevcut. Herkesi spor salonumuzu gezmeye bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

GYMfactory ISPARTA’DA NELER VAR?

-EMS

-Pilates

-Zumba

-Crunch

-Total Body

-Body Stretching

-Spinning

-Reformer Plates

-Kickboks

-Crossfit

-Hamile Pilates

-Personal training

-Tabata

-Sauna

-Diyetisyen

-Çocuk oyun alanı

İLETİŞİM KANALLARI:

Bahçelievler Mah. Otogar Camii arkası Böcüzade Parkı karşısı

TEL: 0246 227 44 44

GSM: 0554 150 30 06

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Köroğlu

15 Nisan 2024 Pazartesi 15:38

Beş para etmez tamamen para tuzağı leş gibi bir yer

Emekli Beden Eğitimci

28 Ağustos 2018 Salı 08:20

Çok güzel bir tesis , hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ama fiyatlar biraz daha makul olursa ,üyelik çoğalır kanaatindeyim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR