28 Nisan 2024 Pazar

Şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız

Şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen, şehrin gelişimine katkı sağlayacak planlarında esnafı önemli bir paydaş olarak gördüklerini belirterek, “Isparta'yı hep birlikte, el birliği, gönül birliğiyle daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni sanayi sitesi esnafı yoğun ilgi gösterdi. Esnaf, “Sizleri seviyoruz, hayırlı uğurlu olsun, yanınızdayız” mesajı verdi. Geçen hafta sonunda Gökkubbe Fuar Alanında drift yaptığı gençlerle karşılaşan Başkan Başdeğirmen ile gençler arasında esprili diyaloglar geçti. Gençlere yeni dönem spor yatırımları hakkında bilgiler veren Başkan Başdeğirmen, bunların arasında drift pistinin de yer aldığını söylerken, sporcu köyü yapacaklarının müjdesini verdi, yeni dönem projelerinin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

Çarşı bölgesinde yapılan gece aydınlatmaları meydan ve cadde düzenlemelerinden mutluluk duyduklarını belirten esnaf, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bir gencin ilk kez oy kullanacağını söylemesi üzerine ‘ilk oy kime?’ diye soran Başkan Başdeğirmen’e genç “Tabi ki de size başkanım” diyerek tam destek verdiklerini dile getirdi.

Bir esnaf da Başkan Başdeğirmen’e abi diye seslenirken, “Başkanlar gelip geçicidir, abiler gelip geçmez” derken, “Yaptıklarınız belli, yanınızdayız. Oyumuz belli. Sizin yaptığınız projelerinizi destekliyoruz. Şehrimizde en iyi görev yapan başkanlardan birisin. Yarım kalmış yatırımları tamamladın. Başka biri gelse o yaptıydı, bu yaptıydı denirdi” ifadesinde bulundu.

Bir otomotiv dükkanındaki klasik araca binen ve direksiyon başına geçen Başkan Başdeğirmen, aracı inceledi. Andık, Kirazlıdere bölgesinin çok güzel olduğunu söyleyen esnafa Başkan Başdeğirmen, “Önümüzdeki dönemimizin projesi de Çünür Tepesi” dedi.

Diğer taraftan bir esnafta en büyük sevdasının Ispartaspor olduğunu dile getirirken, “BAL’da sürünüyorduk, sayende profesyonel liglerdeyiz” diyerek spora verilen desteklere teşekkür etti.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Duman

01 Mart 2024 Cuma 19:38

Güzel işler yaptınız, teşekkürler,

Ak Topraklar

01 Mart 2024 Cuma 18:00

Siyasetin tadı kalmadı be reis,herkes bir yer sığındı,partimiz bile.Parti sığınma evleri açılmalı,ya da bu sığıntı partiler kapısına kilit vurmalı ki seçmen yeni tercihini yapsın,zaten yapacak da,siyasette kutsal bı dava kalmadı bence

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR