29 Nisan 2024 Pazartesi

Şehitler ve vefat eden gaziler için toplandılar

Şehitler ve vefat eden gaziler için toplandılar

Isparta

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi, Kaymakkapı Meydanı’nda şehitler ve vefat eden gaziler için toplandı. Etkinliğe Isparta Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman ve STK üyeleri katılım sağladı.

Gazze Nöbet Çadırı’nda bir araya gelen dernek üyeleri, şehitler ve vefat eden gaziler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nde bulundular. Ardından Gazze’ye destek için yiyecek satışı gerçekleşti.

Dernek Başkanı Ali Savcı, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ileterek, açıklamasında; “Isparta da Yaklaşık 2 ay önce kurulan Gazze nöbet çadırında bugünün ev sahipliğini yaptığımız Şehit eşleri ve Gazi eşlerinin yapmış olukları el emekleri ile halkımızın desteğini aldığımız ve gün sonunda ise Gerek Pençe Kilit gerek diğer operasyonlarda Şehit Olan güvenlik güçlerimiz ve ebediyete intikal eden Gazilerimiz için bir araya geldik. Bizleri yine her daim yalnız bırakmayan Isparta Valisi Sayın Aydın Baruş beye ve Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman’a ve STK başkanlarımıza derneğimiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir 13 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 11 kişi, kalabalık, Times Meydanı ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BAĞIŞ TUSU' görseli olabilir

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

filistin bayrağının gölgesinde tören olur mu hiç

21 Ocak 2024 Pazar 20:42

şehitler için tören yapıyorsunuz sözde ama filistin bayrağının altında sizin amacınız ne.gazzeye yardım diye kermes yapıyorsunuz halbuki şehit yakınlarından hiç mi muhtaç olan yok sayın başkan senin etrafındakiler durumları iyi olanlar bir de kıyıda köşede olanları bir ziyaret et istersen gazze vs için şehitleri amacınıza alet etmeyin lütfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR