28 Nisan 2024 Pazar

ŞEHİR HASTANESİ ANNE DOSTU HASTANE UNVANINI ALDI

ŞEHİR HASTANESİ ANNE DOSTU HASTANE UNVANINI ALDI

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi ‘Anne Dostu Hastane’ unvanını almaya hak kazandı.

Isparta Şehir Hastanesi ‘Anne Dostu Hastane’ unvanı için değerlendirmeden başarıyla geçti.

Isparta Şehir Hastanesi olarak yapılan yerinde değerlendirmeler ile 48. Anne Dostu Hastane unvanı hastane olmaya hak kazandı. Hastane Isparta'da Kamu- Özel- Üniversite alanları olmak üzere tek "Anne Dostu Hastane" unvanına sahip olmaya hak kazandı.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hayırdır

08 Kasım 2018 Perşembe 15:01

Başhekim reklam peşinde gibi geldi bana, bebek dostu hastane için gülücükler saçıyor....İl Müdürlüğüne mi talip acaba, bu aralar çok haber yapılıyor...Sağlık Hizmetleri sadece şehir hastanesinden mi ibaret admin, biraz etrafta yapılan etkinliklerden haberiniz olsun...sağlık haberlerinde sıfırsınız...sosyal sorumluluk alıp biraz sağlık web sayfalarını takip edin...

Filiz

07 Kasım 2018 Çarşamba 20:19

Hastane güzel ama içindekiler de hayat yok.2 yaşında ki Yeğenimi doktora ****ürdük doktor yerinden kalkmıyor onun yerine asistanları bakıyor ve sonuç yanlış teşhis çocukta kulak iltihabı dediler verdiler antibiyotik ilacı çocuğun ağzında boynunda yaralar çıktı.Meddeme gittik dişi apse olmuş antibiyotik kullanılmaz demesin mi.Onların yüzünden çocuk ne kadar zaman yemek yiyemedi.

yalçtan,o s

07 Kasım 2018 Çarşamba 19:15

ne yazıkki doğru değıl 3 ay önce doğum için geldik her şey normaldı dr lar normal doğum için ısrar ettiler sezeryan yapmadılar 3 gün doğacak diye bekledik ve sonuç bebek su yutmuş beyin ölumü gerçekleşmiş_bi aha allah düşürmesin oraya,

HEHE

07 Kasım 2018 Çarşamba 11:39

Ne anne dostu olacak kadın düşük ile hastaneye gelmiş doktora diyor daha önce düşük tehlikem vardı diyor tedavim nasıl devam etmeli diyor o doktorda geçmiştir geçmiştir diye geçiştiriyor. nst desen asla vaktinde yapılmıyor. haliyle hamilelikte bazı vücut değişikliği yaşanıyor ona da herhangi bir şekilde öneri yada tedavi verilmiyor. anne dostu hastane olduğunu kendisi dışında kimse bilmiyor galiba.

yazık

07 Kasım 2018 Çarşamba 11:31

Isparta Şehir Hastanesi personeli herşeyi hak ediyor.Ama karsılığını alamıyorlar(DOKTORLAR)HARİÇ.10.000-20000tl adam prim alıyor.HEMŞİRE VE DİĞER PERSONEL NE ALIYOR HİÇ 000.Allah taş etsin çalışanın hakkını yiyenleri.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR