28 Nisan 2024 Pazar

ŞEHİDİMİZİN EVİNE ACI HABER ULAŞTI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Ortaklar bölgesinde, sınırın sıfır noktasında teröristlerle sabaha karşı çatışma çıktı. Çatışmada 8 asker şehit oldu. Şehit askerlerimizden Sercan Kara'nın acı haberi ana ocağına ulaştı.

Isparta

HAKKARİ Şemdinli'de şehit olan 6 asker ve 2 korucudan sözleşmeli piyade er 26 yaşındaki Sercan Kara'nın acı haberi, Isparta'nın Gelendost İlçesi'ndeki ailesine verildi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Ortaklar bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının yoğun sis ve kötü hava koşullarından faydalanarak gerçekleştirmeye çalıştığı saldırıda 6 asker ve 2 güvenlik korucusu şehit oldu. Şehitlerden sözleşmeli piyade er Sercan Kara'nın Gelendost'a bağlı Yenice Köyü'nde oturan ailesine haber verildi. Yalvaç Kaymakamı ve Gelendost Kaymakam vekili Aytekin Yılmaz ve beraberindeki heyet şehidin baba evine gelerek, baba Menderes ile anne Dilek Kara'ya acı haberi verdi.

Şehidin baba evi önüne taziye alanı kurulurken, yakınları, arkadaşları, köylülerle çevre ilçelerden gelenler eve akın etti. Sağlık ekipleri de evin önünde beklemeye başladı. Şehit Sercan Kara'nın ailenin 3 erkek çocuğundan ortancası olduğu belirtildi. Bekar olan şehidin 15 gün önce izin için ailesinin yanına geldiği kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kadir çevik

02 Kasım 2017 Perşembe 19:10

Şehidimizin ailesine baş sağlığı diler başımız sagolsun

Serdar

02 Kasım 2017 Perşembe 17:37

Allah yerinde dinlendirsin ,vatan uğruna Şehit oldun yaşamını bizler için feda ettin Mekanın cennet olsun yiğidim ,unutulmayacaksın

Sait ERASLAN

02 Kasım 2017 Perşembe 14:36

ALLAH Yerinde Dinlendirsin mekanı cennet olsun ALLAH ailesine sabırlar versin

vatan evladı

02 Kasım 2017 Perşembe 14:05

mekanın cennet olsun şehidim inşallah bu vatanı bölemeyecekler başaramayacaklar sizin gibi vatan evlatları olduğu sürece

İlker ibrahim KÖSE

02 Kasım 2017 Perşembe 13:10

Mekanin cennet olsun ASLAN PARÇASİ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR